До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд весільних суконь Yedyna презентував нову колекцію в Мілані

Український бренд весільних суконь Yedyna нещодавно презентував у Мілані нову колекцію з назви Divine Allurement. Презентація відбулась на італійській віллі початку XVIII століття Villa Borromeo в межах White Wedding Platform, ключової події весільної індустрії в Мілані. Дизайнерка бренду Марина Васильєва розробила понад 30 різноманітних моделей — від традиційних образів, виконаних за класичними канонами весільної моди, до сміливих та витончених суконь із сучасними елементами.

Реклама

В колекції Divine Allurement втілились найсміливіші бажання наречених. До лінійки увійшли сукні з пишними спідницями у стилі принцес, витончені варіанти по фігурі силуету русалка, грайливі мінісукні, лаконічні моделі з атласу, сукні з квітковими аплікаціями і навіть спокусливі мереживні комбінезони. Різноманітні варіації декольте та вирізів, силуети, що випромінюють чуттєвість та елегантність, делікатне оздоблення — кожна деталь колекції привертає увагу і викликає бажання уважно роздивлятись.

Засновниця бренду та головна дизайнерка вірить, що саме Україна має стати світовою столицею весільної моди. "Мало хто знає, та в Україні розташовані найбільші фабрики весільного одягу Європи, наші майстри і дизайнери високо ціняться у всьому світі. Саме тут відшивають одяг найвідоміші світові бренди. Я мрію, що Україна, нарешті, отримає славу світової столиці весільної моди, адже це справді так", — каже Марина Васильєва.

Бренд вже встиг зарекомендувати себе у світовій спільноті весільної індустрії. Yedyna є постійним учасником Тижнів весільної моди Європи та виставок в США. Сукні бренду представлені в понад 80 країнах світу. Більше фото з нової колекції дивіться в нашій галереї.

<b>Yedyna</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.