До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 речей, які варто мати чоловікам цього сезону

Тренди змінюються щосезону. Часом ці зміни бувають кардинальними та контрастними, що зводить з розуму тих людей, які не бажають потурати мінливим примхам індустрії, а тільки хочуть мати гарний вигляд та залишатися собою. Саме тому в цьому матеріалі ми зібрали не просто модні, а й універсальні речі, у яких є потенціал бути актуальними не один сезон і посісти вагоме місце в будь-якому чоловічому гардеробі.

Реклама

Витончений тренч

The Row
The Row

Цьогоріч слід звернути увагу на тренчі, схожі на класичні макінтоші: довгі, однобортні та позбавлені еполетів чи зайвих деталей, які раніше визначали силует.

Толстовка на блискавці

Fear of God
Fear of God

Настав час додати до безмежної колекції різнобарвних об'ємних худі добре знайому класичну толстовку на застібці.

Біла майка

Schiesser
Schiesser

Проста біла майка має чудовий вигляд на будь-якій фігурі й поєднується фактично з усім. Найкрутіший спосіб носити білу майку у 2023 році — заправити її в штани та доповнити яскравим ланцюжком і поясом.

Ошатні штани

Ralph Lauren Purple Label
Ralph Lauren Purple Label

Штани, які ви будете носити найчастіше цього року, набагато шикарніші, ніж будь-яка пара, яка вже є у вашій шафі. Класичні широкі штани із защипами — база, без якої не обійтися.

Об'ємний бомбер

Sacai
Sacai

Бомбери, які будуть найактуальніші цього року, мають силует в стилі 1950-х років. Йому притаманні акуратний гострий комір, укорочена довжина та великі пухкі рукави.

Блейзер

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Певний час у моді панував м’який, млявий і неструктурований вигляд класичного одягу. Та коли наступного разу ви одягатимете костюм, чому б не взяти двобортний блейзер — із зухвалими лацканами, вираженими плечима та звуженою талією — і мати вигляд, як Річард Гір у 1980-х?

Вишукане взуття

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Після багатьох років популярності важкого та об'ємного взуття в центр уваги повертаються пари з тонким і дещо делікатним силуетом. Найкращим варіантом цього сезону будуть шкіряні сліпони або елегантні лофери.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.