До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 пар чоловічих шортів від українських брендів

Коли настає тепла погода і дні стають довшими, саме час для важливого річного ритуалу в гардеробі: витрушування пилу з літніх шортів. Чоловічі літні шорти — незамінна річ у теплу погоду, незалежно від того, чи ви проводите вечір у барі, зустрічаєтеся з кимось у кав’ярні чи просто відпочиваєте вдома.

FLANER URBAN
FLANER URBAN

Реклама

Як підібрати шорти? Якісні чоловічі шорти рівною мірою повинні мати вишуканий вигляд і бути комфортними, адже вони є основою літнього гардероба будь-якого чоловіка. Під час покупки одним із найбільших питань, що виникають, є пошук правильної довжини. Найкраща та найуніверсальніша довжина — трохи вище коліна.

Щоб мати хороший вигляд у шортах, не вибирайте обтислі та вузькі моделі, а віддавайте перевагу шортам прямого покрою. Вони матимуть особливо гарний вигляд у поєднанні з легкими сорочками чи блейзерами. Для повсякдення підійдуть шорти з льону або бавовни. Доповніть їх легкою футболкою, джинсовою сорочкою й парою кросівок. Для максимальної універсальності вибирайте чоловічі шорти нейтральних відтінків (наприклад, кольору хакі) зі структурованим кроєм і уникайте пар із великою кількістю декору та деталей або диких візерунків. Простіші й мінімалістичніші шорти легше поєднувати з іншими речами у шафі.

FLANER URBAN
FLANER URBAN

Правильні шорти мають зручно сидіти на талії, не обтискати ноги й бути виготовлені з тканини, що дихає. Особливо популярними в новому сезоні стали шорти-бермуди, які були представлені в багатьох чоловічих колекціях. Однак, незалежно від того, любите ви короткі шорти чи готові спробувати модний широкий крій, ваші коліна будуть вдячні вам за те, що ви купили пару.

PERSONAL PARADE
PERSONAL PARADE

MOD44
MOD44

MOD44
MOD44

Syndicate
Syndicate

Syndicate
Syndicate

Syndicate
Syndicate

O(FourFour)
O(FourFour)

RIOTDIVISION
RIOTDIVISION

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.