До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 10 чоловічих футболок на будь-який смак

Хороші футболки є основою практично будь-якого гардероба, незалежно від того, чи ви носите їх соло із синіми джинсами та кросівками, надягаєте їх під фланелеву сорочку чи костюм. Словом, випадків, у яких футболки стануть в пригоді, — чимало. І для кожного з них можна підібрати ідеальний варіант. Однак вибрати правильну футболку часом буває складно.

ACT.1
ACT.1

Реклама

Обираючи футболку, зважайте передусім на комфорт, якість та — особливо — стиль. Ця річ має стати базовим елементом вашого гардероба, в якому ви завжди будете впевнені. Під час вибору зверніть увагу на те, з якого матеріалу виготовлена річ. Найчастіше це бавовна — звичайна, органічна або перероблена. Хороші футболки можливо знайти й з синтетичних матеріалів, однак переконайтеся у якості виробу та в тому, наскільки вам у ньому комфортно, зокрема, як тканина відчувається на тілі. Обираючи футболку з принтом, пам'ятайте, що він має бути щільно та якісно нанесений на тканину, аби не почати псуватися після першого прання.

Low Blow
Low Blow

Окрім того, важливо приділити увагу й розміру та посадці. Якщо ви обираєте футболку за розміром й стандартного крою, переконайтеся, що річ вас не обтискає чи що вона не занадто велика, скажімо, плечі мають бути на місці й вона не має відчуватися надто вільною. При виборі об'ємної oversize-футболки зважайте на те, що вона має мати пропорційний вигляд відповідно до вашої статури та зросту. Адже, обравши надто об'ємну річ, ви матимете радше кумедний вигляд.

В кожному гардеробі мають бути базові футболки білого та чорного кольорів. Однак не обмежуйте себе жодним чином і звертайте увагу на речі яскравих відтінків. Якщо вам складно наважитися на те, щоб одягнути жовтий чи рожевий, придивіться до пастельних й нейтральних відтінків.

RIOTDIVISION
RIOTDIVISION

MOD44
MOD44

Low Blow
Low Blow

MOD44
MOD44

Frolov
Frolov

JUL
JUL

Сестри Фельдман Х ЦУМ Київ
Сестри Фельдман Х ЦУМ Київ

Syndicate
Syndicate

JUL
JUL

Syndicate
Syndicate

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.