До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не тільки adidas Samba: які ще класичні кросівки вибирають знаменитості

Якщо вам набридло дивитися на те, як всі полюють на adidas Samba, знайте, ви не одні. Попри те, що на ринку є безліч різноманітного спортивного взуття, кросівки adidas стали абсолютною зіркою цього літа. Однак на тлі широкої популярності пари останнім часом знаменитості почали повертатися до ще одного знаменитого бренду та його класичної пари кедів — Converse.

Тімоті Шаламе
Тімоті Шаламе

Реклама

Наприкінці липня Тімоті Шаламе прогулювався вулицями Нью-Йорка в синіх високих кедах з колаборації Comme des Garçons Play x Converse. Для декого цей вибір взуття актора здався застарілим. Видання GQ навіть написало, що актор "одягається так, ніби на вулиці знову 2012 рік". Але Шаламе — відомий прихильник Converse й навіть одягнув брендову пару на Met Gala 2021. Дійсно, чи є якась річ, що краще відповідає темі "В Америці: лексикон моди", ніж пара Chuck Taylor?

Але Шаламе не єдиний, хто підтримує Converse. Стелла Максвелл повернулася до Лондона після святкування весілля Барбари Палвін і Ділана Спроуса в Угорщині, замінивши свій гламурний образ подружки нареченої на стриманий ансамбль. Під час нещодавньої прогулянки Мерілебоном чорні високі кеди Converse визирали з-під її легких синіх плісированих штанів, які вона поєднала з чорною курткою з латками, одягненою поверх чорного кроп-топа.

Стелла Максвелл
Стелла Максвелл

Але, мабуть, немає більшого прихильника повернення в моду Converse, ніж репер Tyler, the Creator. Остання колекція GOLF le FLEUR* музиканта в колаборації з цим брендом вийшла 20 липня. Лімітований дроп Converse з леопардовим принтом Тайлера в чотирьох різних кольорах — це свіжий погляд на класичні низькі кеди Converse Chuck Taylor родом з 1970-х.

Отже, якщо вас не надихають ваші нинішні пари кросівок та кедів, зверніть увагу на стару та всім знайому пару Chuck Taylor. Незалежно від того, чи вас приваблюють широка підошва та візерунки з колаборації бренду з GOLF le FLEUR*, чи ви хочете знову пережити епоху Indie Sleaze у кедах Comme des Garçons Play x Converse, або просто захоплюєтеся простотою та вишуканістю чорних високих кедів, Converse пропонує своїм клієнтам форми та моделі на будь-який смак.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.