До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найефектніших чоловічих аксесуарів сезону осінь-зима 2023/2024

Туфлі-жаби від Джонатана Андерсона — результат дивовижної співпраці з Wellipets — були не єдиним ефектним аксесуаром, який підніс настрій публіці під час показів чоловічого одягу сезону осінь-зима 2023/2024. Сільвія ВентурініФенді викликала посмішки в Мілані, коли представила на подіумі "пухнасті" сумки зі справжніми багетами, а Dsquared2 повернули в моду ремені з ностальгічними пряжками. Vogue.ua зібрав 7 чоловічих аксесуарів, які не залишать байдужими.

MartineRose X Uggmules

Реклама

Мартін Роуз представила ще одну яскраву співпрацю для її дебюту в якості запрошеного дизайнера в PittiUomo. Цього разу лондонська креативницяоб’єднала зусилля з Ugg, щоб створити найзручніші (і найрозкішніші) мюлі на платформі. "Коли ви думаєте про моду 1980-х і 1990-х років, ви уявляєте владу та позицію, що сила починається з нуля, і я хотіла додати трохи м’якості ногам", – сказала Роуз BritishVogue про натхнення для пухнастих сліпонів. "Цього сезону я вирішила працювати з Ugg, оскільки вони є культовим брендом, який стає дедалі сильнішим".

ТоутPrada

Творче партнерство МіуччіПрада та РафаСімонса наразі дозволило створити кілька привабливих аксесуарів, і на їхньому нещодавньому показі чоловічого одягу під влучною назвою "Поговоримо про одяг" було чим здивувати публіку. Серед пропозицій одягу Міучча та Раф представили практичні шкіряні сумки, деякі з яких були прикрашені зигзагоподібними візерунками, що імітували литу сталь. Всередині сумок ще один ключовий компонент їхнього простого стилю: металеві пляшки з водою, обережно заховані в кутку кожної сумки.

Ностальгічні ремені Dsquared2

"Підліткове божевілля" повернулося на модні подіуми завдяки ременям у стилі Y2K від Dsquared2. Натхнення колекції ґрунтується на підлітковому стилі Noughties, зокрема з цими аксесуарами з пряжками, прикрашеними слоганами. Близнюки Кейтен захоплювалися жартівливими гравюрами, як-от летючі дельфіни та єдинороги, поряд із зухвалими підлітковими гаслами, зокрема "I HeartBeer". Вони рекомендують носити їх із джинсами, спущеними якомога нижче – обов’язковим є видимий пояс боксерів.

Туфлі-жаби JWAnderson

На показі JWAnderson у Мілані моделі крокували подіумом у мюлях у формі жаби. Це взуття – спільна робота з улюбленим кожною дитиною брендом черевиків WellingtonWellipets – поєднувалося зі шкіряними дафлкотами та сукнями-футболками та втілило зухвалий і сюрреалістичний підхід, який Андерсон приносить у чоловічий одяг. Обережно: у моду входить нове взуття.

Багет Fendi

"Це дуже багато для французького ринку", — пожартувала Сільвія ВентурініФенді про сумки у формі справжнього багета, які вона представила на сезон осінь-зима 2023/2024 року, які нагадують культову сумку бренду Baguette.

Черевики Gucci

Для своєї першої колекції без керівництва Алессандро Мікеле італійська компанія представила одяг, який відчувався як навмисний нахил в іншому напрямку – колірна палітра перейшла в бік інді-моди. Команда працювала зі стилістом Максом Пірмейн, чий характерний рівень смаку був очевидним у всьому. Звичайно, креативна зміна вимагає й оновлення взуття. Так, можна було побачити пару чобіт до середини ікри в різноманітних відтінках, зокрема в рожевому, смарагдово-зеленому та коричневому, прикрашених фірмовою монограмою бренду GG.

Потрійні сумки Alyx

У своїй постапокаліптичній колекції осінь-зима 2023/2024 для Alyx креативний директор Меттью М. Вільямс запропонував спосіб уникнення непрактичної подвійної упаковки: потрійні сумки з верхньою ручкою, щоб умістити всі найцінніші речі.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.