До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки "танга" — наймодніше взуття цього літа

Класична версія вʼєтнамок піднялася до більш вишуканої інтерпретації: босоніжки з ремінцями, які можна носити в будь-якій ситуації. Вони уособлюють мінімалізм і естетику 1990-х у дуже впізнаваному дизайні. Босоніжки "танга" також з’являлися в різні сезони протягом 2000-х років — наприклад, коли Карл Лагерфельд зробив їх єдиним взуттям своєї колекції Chanel Resort 2012.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Miu Miu представили це взуття у своїй колекції сезону весна-літо 2023 у версії черевиків і ботильйонів на підборах. Міучча Прада вибрала для них землисті кольори, чорний і навіть рожевий, чим підкріпила мікротенденцію Barbiecore, яка була особливо сильною останніми місяцями.

Diesel
Diesel

Зі свого боку, один із брендів, який займає п’єдестал у ностальгічному тренді Y2K, а саме Diesel, також показав свою прихильність до босоніжок з ремінцями. Марка під креативним керівництвом Гленна Мартенса пропонує "танга" для поточного сезону в яскравих кольорах та на платформі. Також неможливо не згадати вірусний показ Coperni, де Белла Гадід була "одягнена" наживо в сукню, створену за допомогою аерозолю. У цьому ж шоу бренд запропонував і босоніжки "танга". Дизайн взуття варіювався від прогумованої платформи та пласкої підошви до підборів. Coperni наважилися на такі кольори, як червоний, а також чорний, який на подіумах став базовим для цих босоніжок.

Coperni
Coperni

Ентоні Ваккарелло у своїй колекції для літнього сезону Saint Laurent, представленій в Парижі, запропонував босоніжки на нескінченно високих шпильках. Серед різних моделей, прикметних мінімалізмом і чорним кольором, були і босоніжки "танга", які зав’язувалися на щиколотці.

Saint Laurent
Saint Laurent

Burberry продемонстрували гостям свого показу вбрання сезону весна-літо 2023, зокрема оновлені босоніжки з ремінцями. Велике розмаїття кольорів збільшило можливі комбінації пропонованого взуття: від більш класичних відтінків, як-от білий та чорний, до рожевого, блакитного або жовтого в пастельних тонах. Це стосувалося як жіночого, так і на чоловічого взутті, і деяке мало ремінці, зав’язані на щиколотці.

Burberry
Burberry

Босоніжки "танга" вже багато років є в гардеробі Кендалл Дженнер. Модель використовує їх і у своїх повсякденних образах — наприклад, ходить в них на тенісний матч, — і для ошатних виходів, як-от відкриття Atlantis The Royal, ультрарозкішного готелю в Дубаї.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Босоніжки "танга" змагаються за місце в літньому гардеробі. І вони мають всі шанси домогтися свого, бо ідеально пасують до будь-яких речей, від сукні без бретельок, як у Кендалл Дженнер, до шортів, білої футболки та жакета. Незважаючи на те що босоніжки "танга" традиційно асоціюються з неформальністю та комфортом, вони універсальні і можуть бути елегантними.

Текст: Teresa Romero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.