До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найефектніше кольорове взуття сезону весна-літо 2023

Цього сезону різноманітні туфлі, босоніжки, мюлі та кросівки пофарбувалися в яскраві кольори. Від відтінку електрик до полумʼяно-червоного за допомогою барвистого взуття можна легко створити ефектний літній образ. Vogue.ua зібрав найкрасивіше кольорове взуття в колекціях весна-літо 2023.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Реклама

Moschino
Moschino

Одними з головних фокусів дизайнерів цього сезону стали всі відтінки жовтого та зеленого. Так, енергійний жовтий представили Moschino, презентувавши на подіумі туфлі, натхнені плавальним колом. Менш насичений відтінок цього кольору прикрасив взуття Bottega Veneta, створене з характерної переплетеної шкіри. Яскравий зелений захопив подіум Fendi, а неоновий, що пофарбував модні босоніжки "танга", можна знайти в колекції Miu Miu.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Miu Miu
Miu Miu

Fendi
Fendi

Неможливо обійтися і без пристрасного червоного. За ним радимо звернутися до Michael Kors Collection: весняно-літню колекцію бренду доповнили босоніжки в грецькому стилі коралового відтінку. Класичний червоний зʼявився у Valentino: італійський бренд пропонує римувати їх з колготками, асиметричною сукнею та сумкою того ж кольору, створюючи ефектний монохромний образ.

Prada
Prada

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Valentino
Valentino

Ніжний та актуальний бузковий знайшов своє місце на "дутих" туфлях Loewe. Романтичний відтінок якнайкраще римуватиметься з квітковими сукнями та шовковими спідницями. Якщо ж душа бажає більш насиченого кольору, варто звернутися до Collia Strada. Неоново-рожеві босоніжки бренд радить поєднувати з шовковими балетками та джинсами з аплікаціями.

Collina Strada
Collina Strada

Loewe
Loewe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.