До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші лофери на підборах цього літа

Ще не пізно про це говорити, з огляду на те, що температура протягом літа може різко змінюватися від спеки до прохолоди. Тому, окрім босоніжок, вам точно знадобиться закрите взуття в повсякденному житті. Найкращім рішенням стануть лофери на підборах kitten heels: саме в цьому взутті класична естетика поєднується з функціональними і елегантними деталями.

Реклама

Тренд на лофери на підборах, який ми вже бачили в 2019 році, знову з’являється зараз на вулицях модних столиць і в колекціях модних брендів. Згадаємо колекцію Bottega Veneta осінь-зима 2019/2022, де ми бачили несподіване на той час взуття —лофери з маленькими підборами з квадратним носком і масивною пряжкою. Тим часом у колекції Miu Miu весна-літо 2022 на подіумі зʼявилася оновлена версія "пені-лоферів": гострий носок, ремінець із застібкою, завдяки чому відкривається п’ята, і низький каблук. Саме в цей момент спалахує справжня манія, яка диктує правила нової ретроелегантності.

Bottega Veneta осінь-зима 2019/2022
Bottega Veneta осінь-зима 2019/2022

Miu Miu весна-літо 2022
Miu Miu весна-літо 2022

Лофери на підборах стали наразі наймоднішим взуттям, оскільки вони перетворюють ретродеталь (низький і маленький каблук) на модний елемент, який може вразити своєю простотою. Комфорт цього взуття також є незаперечним, оскільки кілька сантиметрів не відчуваються протягом дня, при цьому рівень елегантності значно зростає.

Як і більш класичні моделі, їх можна носити зі шкарпетками або за бажанням без них. Модниця Леандра Медін Коен демонструє, як стилізувати лофери на підборах різними способами. Вона може вдягнути їх з кольоровими джинсами і бретонкою, у чорному монохромному образі, а також разом з білім денімом і светром з круглим вирізом. Це взуття має присмак ретро, ​​який нам дуже подобається і який ви неодмінно маєте спробувати цього сезону.

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.