До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше металізоване взуття в колекціях весна-літо 2023

У сезоні весна-літо 2023 особливу увагу дизайнери приділили взуттю з ефектом металік. Такі мерехтливі моделі якнайкраще пасуватимуть і для щоденних образів, і для особливої нагоди. Відтінки золота й срібла — лідери серед трендів, тож Vogue.ua зібрав найкрасивіше металізоване взуття цього сезону.

Chloe
Chloe

Реклама

Мюлі, сабо та клоги, одні з найулюбленіших весняно-літніх моделей усіх модниць, цього сезону також пофарбувалися у металік. Chloé представили сріблі мюлі на високій платформі, які пропонують римувати з міні- та максісукнями та романтичними спідницями А-силуету. Звісно, дизайнери не обійшли стороною і босоніжки. Стильні моделі з завʼязками, як у Ludovic de Saint Sernin, були представлені в сріблі та золоті, а Acne Studios зробили ставку на більш насичений та глибокий відтінок.

Acne Studios
Acne Studios

Ludovic de Saint Sernin
Ludovic de Saint Sernin

Гарний та не менш актуальний відтінок рожевого золота можна було помітити у весняно-літній колекції Jil Sander. Чоботи з ефектом "другої шкіри" до коліна бренд пропонує поєднувати з "пухнастими" мінісукнями та сумкою в тон, а також мінімалістичними монолітними прикрасами. Китайський люкс-бренд Shang Xia у своїй колекції показав лофери на високій обʼємній платформі, які якнайкраще пасуватимуть до класичних костюмів.

Jil Sander
Jil Sander

Shang Xia
Shang Xia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.