До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мюлі на підборах — головне взуття цього літа

Мюлі — зіркове взуття сезону. Вони підкорили подіуми, а тепер хочуть захопити і вулиці. Колекції весна-літо 2023 були наповнені цими аксесуарами та позиціонували їх як один з найбільш універсальних видів взуття. Мюлі є ідеальною пропозицією для тих, хто цінує стиль та практичність.

Хоча це звучить парадоксально, відродження Diesel відбувається завдяки ностальгії за нульовими, якою креативний директор Гленн Мартенс наповнює свої нові твори. І, звісно, ​​не можна не згадати найпопулярнішу модель марки цього сезону в стилі Y2K. Улюбленим взуттям стали мюлі на шпильці з гострим носком, із застібкою-блискавкою та кишенями з джинсової тканини. Вони поєднувалися з шортами, мініспідницями, джинсами та сукнями. Ще один доказ універсальності цього взуття.

Реклама

Diesel
Diesel

Jacquemus без вагань включили мюлі в своє шоу Le Raphia. Бренд представив модель гірчичного кольору на невеликому підборі, яка явно нагадувала капці. Дизайнер пропонує римувати мюлі з розкльошеними спідницями довжини міді та укороченими топами того самого кольору, створюючи монохромний total look.

Jacquemus
Jacquemus

Schiaparelli зберігають характерний для Дому сюрреалізм і пропонують мюлі на високих підборах із гострим носком і замком. Дизайн цієї моделі підтримує мінімалізм, який пронизує більшу частину колекції. Зі свого боку Bottega Veneta зробили ставку на мюлі бордового кольору з дуже оригінальним каблуком, який створює враження кривого. Бренд поєднує їх із джинсовими шортами або розкльошеними сукнями.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Schiaparelli
Schiaparelli

І якщо мюлі вже стали абсолютним гітом цього літа, це означає, що вони залишаться з нами і в сезоні осінь-зима 2023/2024. Gucci вже передбачили це на своєму показі після відходу Алессандро Мікеле. Мюлі повернулися на подіум у пастельних тонах, з квадратним носком і асиметричним супінатором — пропозиція італійського Дому відповідає вимогам головного об’єкта бажання прийдешньої осені.

Gucci
Gucci

Не тільки подіуми демонструють це взуття як актуальний тренд. Гейлі Бібер дала урок стилю, поєднавши бежеві мюлі Jil Sander з широкими джинсами та базовою білою футболкою. Легко відтворюваний стиль, який забезпечує дуже високий рівень універсальності.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Текст: Teresa Romero Martinez

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.