До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних порад, які покращать ваш літній стиль у місті

Сонце нарешті повернулось, і температура почала різко зростати. Однак разом з цим виникають питання, що одягнути, щоб одночасно не запаритися на вулиці і виглядати стильно. Який одяг підійде для душної дороги в годину пік, а також для офісу, де працює крижаний кондиціонер? Яке взуття найкраще вибрати для повсякденного образу? Які тканини підходять для спекотної погоди, а які викликають видимий піт? Нижче ми зібрали 5 модних порад, як правильно одягатися в місті, коли температура починає різко зростати.

Інвестуйте в витривалі сандалі

Знаменитості можуть бути в захваті від "невзуття" — сліпонів, зроблених із тонкої сітки, які більше нагадують шкарпетки, ніж щось надійне для ходьби містом, — але як вони поведуться в метро чи жвавому тротуарі? Забудьте про взуття, яке буквально служитиме мережею для міського сміття, і інвестуйте в щось міцніше, наприклад, у пару рибальських сандалів.

Реклама

Робіть ставку на бавовну

Синтетика, на жаль, тільки збільшить рівень потовиділення, особливо в переповнених автобусах, де відсутній кондиціонер. Заберіть поліестер і зробіть ставку на легку дихаючу бавовну та льон, ідеального білого кольору.

Топи без бретельок

Плями від поту — це зовсім не стильно, і вони будуть тільки гірші, якщо ви носите синтетичні тканини. Щоб уникнути екстреного потовиділення, вибирайте топи без бретельок, наприклад, обтислі силуети-бандо в стилі Керрі Бредшоу у парі з легкими штанами-карго або одягайте вечірню сукню з відкритими плечима. Поверх обох можна накинути бавовняний блейзер без підкладки.

Костюм з жилеткою

Брючний двійка це найулюбленіший ансамбль модників протягом останніх кількох літ, але цього сезону замість жакета обирайте костюмний жилет. Такий образ підійде для робочої зустрічі, так і для інших справ у місті. Скористайтеся нашою порадою щодо силуетів без бретельок і легкої бавовни та додайте ще до свого капсульного гардеробу жилет і широкі штани.

Легка куртка

У громадському транспорті нестерпно спекотно, але завдяки надто ретельному кондиціонуванню ваш офіс нагадує скриню з льодом. Денне сонце може здатися тропічним, але вечори можуть швидко перетворитися на балтійські, тому завжди пам’ятайте про легку куртку, щоб бути готовим до таких коливань температур. Ми рекомендуємо взяти до увагу джинсову куртку, картату сорочку, утилітарну куртку з накладними кишенями або брезентовий бомбер – усе це буде добре виглядати в комплекті з речами з білої бавовни.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.