До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

7 модних трендів з Тижня моди в Копенгагені

Munthe

Тиждень моди в Копенгагені добіг кінця. Подібно до вуличного стилю, покази в данській столиці визначаються еклектикою та різноманітністю пропозицій, які адаптуються до кожного стилю. Однак під час огляду можна було помітити і закономірності, які повторюються у багатьох брендів. Vogue.ua зібрав 6 тенденцій з Тижня моди в Копенгагені сезону весна-літо 2025.

Капрі

У сезоні весна-літо 2025 дизайнери пропонують модницям показувати литки. Від дизайнів OpéraSport до довгоочікуваних моделей Rotate — капрі були скрізь. Рекомендуємо поєднувати їх з обʼємним верхом силуетами та взуттям на невисоких підборах.

Реклама

Herskind
Herskind

OpéraSport
OpéraSport

Rotate
Rotate

Натхнені природою

Цього сезону образи виникли з нуля — буквально. Одні дизайнери зверталися за натхненням до землі — ґрунту, моху та різної зелені, інші в значній мірі спиралися на рафію та "волохаті" органічні матеріали.

MKDT
MKDT

Munthe
Munthe

TG Botanical
TG Botanical

Заправлений верх

Herskind відправили на подіум модель у двобортному блейзері, заправленому у костюмні шорти, а Gestuz представили подібну стилізацію зі шкіряними мотокурткою та спідницею.

Gestuz
Gestuz

Herskind
Herskind

Marimekko
Marimekko

Трикотаж на талії

Стрімке зростання "тихої розкоші" призвело до того, що ми всі зав’язували трикотажні светри на плечах для безтурботної привабливості. Однак тепер настав час повернутися до трикотажних виробів ранніх 2000-х років. Впевнені, у сезоні весна-літо 2025 вони спустяться на талію багатьох суконь.

Aiayu
Aiayu

Baum Und Pferdgarten
Baum Und Pferdgarten

Henrik Vibskov
Henrik Vibskov

Оновлені класичні костюми

Деконструйовані костюми були основою колекцій Bonnetje, Baum und Pferdgarten та The Garment, які досліджували злиття чоловічої та жіночої моди. Свіжі погляди на традиційний офісний одяг пануватимуть наступного літа, тож творча свобода дизайнерів робить цей тренд одним з улюблених.

Bonnetje
Bonnetje

The Garment
The Garment

Baum Und Pferdgarten
Baum Und Pferdgarten

Відтінки сірого

Цього сезону в спектрі сірого кольору з’явилося все: від струмливих суконь і прозорих топів до жакетів і шкіряних спідниць. Навіть Rotate, найбарвистіший із брендів, мав одну чи дві речі в цьому відтінку.

Munthe
Munthe

Remain
Remain

Rotate
Rotate

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.