До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Прямі джинси + светр на плечі — модна формула цього вересня

Минулими вихідними Кеті Голмс відвідала Відкритий чемпіонат США з тенісу 2023 року. Для цієї події зірка обрала розслаблений і стильний образ. Вона вдягнула светр Miu Miu з принтом аргайл у коричневих і кремових кольорах, який мав такий вигляд, ніби був розроблений для професіоналів гри в гольф 1970-х років. Вона доповнила свій вихід прямими джинсами, балетками з квадратним мисом, білою майкою та обʼємною сумкою-шоппером, які підібрала для неї стилістка Брі Велч. Голмс накинула светр на плечі, зав’язавши його так, щоб він накривав одну руку. Пропонуємо цього вересня взяти цю модну формулу собі на замітку.

Кеті Голмс
Кеті Голмс

Реклама

Цей вихід можна порівняти з образом Сари Джесіки Паркер, коли та заправила намисто в бретельку бюстгальтера як акцентний елемент стилю. І хоча термін "особистий стиль" швидко стає найпопулярнішим виразом моди, Кеті Голмс є прикладом людини, яка має унікальні стосунки зі своїм одягом. Йдеться навіть не про те, який вигляд має одяг, а про те, що він відображає відчуття людини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.