КУПИТИ КВИТКИ

Як одягаються гості Тижня моди в Берліні

Вуличний стиль Тижня моди в Берліні ідеально передає настрій самого міста — брутальний, урбаністичний і еклектичний. Місцеві модниці та модники не ганяються за гучними іменами, а обирають ті речі, які привертають увагу своєю універсальністю і незвичністю. Їхні фаворити — різноманітні тренчі та шкіряні жакети, які допомагають ефектно ховатися від поривів вітру та короткочасних дощів, джинсові комплекти, футболки з написами та лозунгами і навіть романтичні бохо-сукні.

Реклама.

В особливому фокусі гостей німецької столиці — total black образи. Монохромні вбрання чорного кольору якнайкраще передають атмосферу міста, залишаючи простір для вираження особистого стилю. На вулицях Берліна можна було зустріти і максісукні, і мереживні моделі в стилі бохо, і шкіряні комплекти, запозичені з гардероба поціновувачів мотоспорту, і ансамблі з джинсами-"підковами".

Іще одна особлива любов берлінських модників — різноманітні жакети. Тиждень моди припав на прохолодні дні, які часто супроводжувалися дощем, тож такий верхній шар став у нагоді, аби захиститися від літньої негоди. Streetstyle-зірки римували їх із шортами бермудами та штанами палаццо, а також застосовували стильне поєднання зі спідницею поверх штанів. Серед аксесуарів варто відзначити яскраві сумки, незвичне взуття, як-от мюлі-ковбойки, та різноманітні аксесуари для волосся, які знову стають популярними.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.