До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси "підкови" – головний силует 2024 року

Сорочки поло, як на показі Stella McCartney сезону осінь-зима 2023/2024, сільський стиль із шостого сезону серіалу "Корона", естетика old money – модна індустрія переживає свій "кінний" момент. І навіть джинсовий відділ не застрахований від верхової їзди: джинси-"підкови" прийшли в моду, щоб посісти своє місце на олімпі.

Реклама

Занадто мішкуваті, щоб бути прямими, але більш скульптурні, ніж типові широкі джинси: "підкови" характеризуються незвичайним силуетом, який вигинається на стегнах і звужується на щиколотках, – це їхня відмінна риса. Одним із брендів, хто показав свою любов до такого крою, – Alaïa. І ​​саме до них звернулася Розі Гантігтон-Вайлі під час стилізації своїх джинсів з простою чорною водолазкою та черевиками на високих підборах.

Alaїа
Alaїа

Подобається нам це чи ні, але джинси у формі підкови залишаться у 2024 році. Найкращий екземпляр – довгі, які торкаються верху взуття, як у Гантінгтон-Вайтліі. Рекомендуємо також віддавати перевагу середній посадці. Що стосується взуття, то такі джинси добре комбінуються з підборами, чи то слінгбеки, чи то гостроносі чоботи.

Vogue.ua зібрав 5 пар джинсів, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Alaїа
Alaїа

Citizens of Humanity
Citizens of Humanity

Frame
Frame

The Attico
The Attico

Victoria Beckham
Victoria Beckham

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.