До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Страшні кросівки — нове улюблене взуття Емілі Ратаковскі, яке ми намагаємося зрозуміти

У світі моди існує поняття, яке ввела стилістка Еллісон Борнстайн, "теорія неправильного взуття". Ця теорія означає невідповідні та нетипові образи, у яких з'являються знаменитості. Цього разу увагу до себе привернула Емілі Ратаковскі, взувши дивакуваті кросівки, з якими зірка створила щонайменше чотири образи.

Diamond / BACKGRIDUSA
Diamond / BACKGRIDUSA

Реклама

Раніше героїнями "теорії неправильного взуття" вже ставали Дженніфер Лоуренс, Ешлі Олсен та Кеті Голмс. І тепер Ратаковскі, у колі спілкування якої багато людей з індустрії моди, під час прогулянки із собакою була вдягнута у майку на бретелях кольору баклажана, зелені спортивні штани та ті самі страшні кросівки. Доповнили образ золоті прикраси та протисонцеві окуляри.

"Ті самі кросівки" — це сірі сліпони від Brain Dead x Oakley, які мають патерн з імітацією шкіри пітона. Силуетом сліпони нагадують взуття для скелелазіння, хоча об'ємний силует більше призначений для створення ризикованих стилізацій.

Емілі Ратаковскі відома, зокрема, прихильністю до кросівок adidas Samba та Vans, однак цього літа дівчина надає перевагу незвичним кросівкам-сліпонам. Вона вже поєднувала улюблену пару з асиметричною чорною футболкою з відкритими плечима, сірою мініспідницею та червоною сумкою. А також мала два білі образи із костюмом з майки та шортів й жіночну стилізацію з в'язаного вкороченого топу та напівпрозорої білої спідниці в стилі бохо.

Не знаємо, як кросівки, але образи Ратаковскі точно можна підгледіти для останніх спекотних тижнів серпня.

Tatiana / BACKGRIDUSA
Tatiana / BACKGRIDUSA

Diamond / BACKGRIDUSA
Diamond / BACKGRIDUSA

Christopher Peterson / SplashNews.com
Christopher Peterson / SplashNews.com

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.