До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як витримати спеку: ідеальний літній образ Дженніфер Лоуренс

Голлівудська зірка Дженніфер Лоуренс знову підтвердила свій статус модної ікони. Актриса, відома своїм неординарним підходом до моди, цього разу обрала вбрання, натхнене тенісним стилем. Біла сорочка, тенісні шорти, кросівки та високі шкарпетки — Лоуренс створила бездоганний літній образ, який миттєво став предметом обговорення та прикладом для наслідування.

Це вбрання Дженніфер Лоуренс підкреслює популярність спортивного шику, або athleisure. Комбінація спортивного одягу з елегантними деталями стала одним із ключових трендів сучасної моди. Лоуренс вдало вписала цей тренд у свій гардероб, демонструючи, як можна одночасно мати стильний вигляд і почуватися абсолютно комфортно.

Її образ також підкреслює важливість індивідуальності в моді. Актриса не боїться експериментувати та створювати власний унікальний стиль. Це надихає жінок усього світу сміливо відходити від модних канонів. Лоуренс доводить, що мода не має бути нудною та передбачуваною. Зірка з легкістю поєднує елементи спортивного та класичного стилів, створюючи свіжий, сучасний та актуальний образ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.