До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити діловий стиль ненудно: показує Кеті Голмс

Більшу частину гардероба Кеті Голмс становлять стримані речі в дусі тихої розкоші, які актриса вміє носити небанально. Днями вона були помічена на вулицях Нью-Йорка в стриманому весняному ансамблі. Голмс вибрала синє пальто на запах, повністю застібнуту блакитну сорочку і ділові бежеві штани. Свій вихід зірка завершила обʼємною сумкою нью-йоркського бренду Mansur Gavriel і протисонцевими окулярами в роговій оправі, але головною родзинкою виходу стали особливі лофери з квадратним прошитим мисом та на низьких блочних підборах Acne Studios.

Кеті Голмс
Кеті Голмс

Реклама

Кеті Голмс практикує сміливість у виборі взуття. Справжню жительку Нью-Йорка часто помічали у ефектному взутті, як-от ковбойські чоботи, сабо Chloé, босоніжки зі шкарпетками кольору фуксії та навіть сумнозвісні туфлі-човники з м'якою підкладкою Bottega Veneta. Модель взуття, яку актриса носила в минулі роки і яку вона знову пропонує цього сезону, демонструє, що вона не боїться ексцентричних аксесуарів. Саме таке взуття з легкістю надасть свіжості вашому діловому стилю, тож пропонуємо брати приклад з Кеті Голмс цієї весни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.