До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 найпопулярніших кросівок цього сезону за версією знаменитостей

Цього літа спортивні кросівки продовжують набирати популярність. Коли модниці не носять босоніжки чи такі модні зараз балетки, вони вибирають трендові кросівки, як-от Nike Cortez, Mexico 66 від Onitsuka Tiger або культові Chuck Taylor All Stars від Converse. Vogue.ua зібрав 5 найпопулярніших пар кросівок за версією моделей і експертів моди.

Puma Speedcat OG

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Реклама

Протягом останніх місяців Емілі Ратаковскі кілька разів була помічена в червоних кросівках Puma Speedcat, що підтверджує повернення цієї моделі, яку ми носили в 2000-х. Модель поєднує їх зі штанами, а також з вишитими сукнями в стилі бохо, адже ця пара червоних кросівок добре виглядає абсолютно з усім.

Tennis Mexico 66 від Onitsuka Tiger

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Культові кросівки Mexico 66 від Onitsuka Tiger — це вічна класика, у яку варто інвестувати цього року. Як і New Balance, бренд, створений у Японії в 1949 році, насолоджується відродженням популярності, зокрема завдяки поверненню кросівок на пласкій підошві, які швидко полюбили всі модниці. Популярність бренду також зростає завдяки тіктоку, де гештег #Mexico66 набрав понад тридцять мільйонів переглядів.

Converse Chuck Taylor All Star

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Чи є у вашій шафі щось більш необхідне, ніж пара Converse? Їх можна побачити на кожному розі, тільки-но виходиш на вулицю, особливо під час Тижня моди. Converse Chuck знову зуміли зміцнити свій статус It-sneakers. Створені майже дев’яносто років тому, вони ідеально пасують для носіння зі світшотами та базовими футболками. Забудьте про різноманітні ексклюзивні колаборації і виберіть натомість цю позачасову пару.

Nike Cortez

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Ера Форреста Гампа позаду. Однак цей фільм частково став причиною популярності кросівок Nike Cortez у 1990-х роках. Зараз цю модель носять усі — від Алекси Чанг і Емілі Ратаковскі до Крістен Стюарт. Ці кросівки вперше були представлені в 1972 році на літніх Олімпійських іграх у Мюнхені, перш ніж набули різкої популярності. І цікавий факт: вони стали першими кросівками Nike, що мали знакову кому Swoosh. З роками кросівки Nike Cortez не втратили свого стилю.

Adidas Handball Spezial

Кайя Гербер
Кайя Гербер

У 2024 році на зміну кросівкам Samba прийде інша модель Adidas. Йдеться про Handball Spezial. Можливо, це все ще малопрофільна модель, але можна впевнено посперечатися, що незабаром вона знайде свій шлях до кожного модного гардероба. Ці кросівки були розроблені наприкінці 1970-х, щоб забезпечити максимальну ефективність для гандболістів. Зараз вони виготовляються із замшевою та гумовою підошвами, що ідеально пасує для стильних щоденних образів.

За матеріалами Vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.