До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: з чим модниці носять кросівки adidas Samba та adidas Gazelle

Кросівки adidas Samba в жодному разі не є новим дизайном. Насправді ця модель вперше була розроблена засновником бренду Аді Дасслером у 1940-х роках як футбольні бутси. Вони являли собою мінімалістичне взуття з гумовою підошвою та фірмовими трьома смугами і часто виготовлялися із суміші шкіри та замші. Пізніше, у 1970-х роках, ці кросівки стали популярними завдяки своїй доступності та довговічності. У 1990-х відбулося їхнє відродження — тоді модні кросівки носили Кейт Мосс та Гвінет Пелтроу. Цього ж року Samba знову стали найбажанішим взуттям серед знаменитостей та streetstyle-зірок. Ми вже бачили їх на Беллі Гадід, Кендалл Дженнер, Ріанні та Гейлі Бібер, а тепер хочемо показати вам, із чим їх комбінують модні інфлюєнсерки.

Крім популярних кросівок adidas Samba, модниці цього сезону вибирають ще одну актуальну модель — Gazelle. Ці кросівки вперше були випущені наприкінці 1960-х років і відрізняються від своїх попередників свіжішим дизайном. Якщо у вас не виходить знайти Samba (адже вони зараз практично скрізь sold out), то наступна модель, за якою йде модне полювання, — Gazelle. Якщо ви не знаєте, з чим носити ці кросівки, навіяні футбольною естетикою, пропонуємо зазирнути в інстаграм-акаунти streetstyle-активісток і подивитися приклади стилізації.

Реклама

Справжня перевага Samba та Gazelle полягає в тому, що їх можна легко стилізувати абсолютно з будь-якими речами. Міксуйте їх зі строгими штанами та жакетами, мініспідницями та кроптопами, елегантними максісукнями або утилітарним денімом — ці кросівки підходять під усе. Наприклад, Дебора Роса вводить їх у мінімалістичні образи, Вікі Радар носить у парі зі спортивними штанами, сорочкою з деніму та картатим жакетом, а Еймі Сонг — із яскравою трикотажною сукнею та білими шкарпетками. Більше образів streetstyle-зірок дивіться у нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.