До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 найстильніших героїнь різдвяних фільмів

Багато хто з нас любить дивитися різдвяні фільми під час свят, тому що вони дарують нам теплі почуття, пов'язані з радощами святкового сезону. Різдвяні фільми розповідають про прості життєві істини, змушують нас сміятися та плакати — і викликають ностальгію. А модні ентузіасти люблять переглядати ці стрічки й через винятковий стиль персонажів. У цьому матеріалі Vogue згадує модних героїнь різдвяних фільмів, які надихають своїми вбраннями.

Кіра Найтлі у фільмі "Реальна любов" (2003)

Реклама

Тут героїня Кіра Найтлі з'являється у грайливих та елегантних вбраннях. Вже у першій сцені вона абсолютно засліплює, вдягнена в одне з найкрасивіших весільних суконь в кіно — пір’я, мереживо, тонкий шинель! Найтлі в цьому фільмі назавжди буде однією з найстильніших героїнь усіх часів.

Камерон Діас у фільмі "Відпочинок за обміном" (2006)

Камерон Діас і екранний гардероб її героїні у фільмі "Відпочинок за обміном" — щось неперевершене. У ролі багатої кінопродюсерки з Лос-Анджелеса, яка поїхала на різдвяні канікули в Англію, героїня Діас вчиться відпускати минуле та закохуватися по-новому. Одягаючи різноманітні гламурні вовняні пальта та спідниці-олівці, шикарні блузи та светри, дизайнерські сумки й елегантні туфлі на шпильці, Діас у цій ролі дарує нам натхнення на найстильніші зимові вбрання.

Руні Мара у фільмі "Керол" (2015)

Ніжна та карколомна історія кохання, яка розгортається на Різдво 1950-х років, подарувала світу не одну, а двох неймовірних ікон стилю, першою з яких є Руні Мара. У той час як інша головна героїня в "Керол", яку грає Кейт Бланшетт, є втіленням гламуру 1950-х років, героїня Мари має елегантний, але молодий, ошатний і більш домашній стиль. З гардеробом, повним чорних пов’язок, великої кількості простих, але шикарних картатих блузок, светрів і чарівних водолазок, героїня Мари неодмінно вражає.

Крістін Баранскі у фільмі "Як Ґрінч украв Різдво" (2000)

Героїня Крістін Баранскі, яка з'являється в дикому й абстрактному світі доктора Сьюза, є найгламурнішою та найстильнішою з усіх персонажів. Від синьо-білого пухнастого халата в голлівудському стилі до її досить гарячої інтерпретації костюма Санти, червоних оксамитових рукавичок і червоно-зеленої різдвяної сукні без бретелей — лише Баранскі могла продемонструвати всі ці святкові кітчеві образи настільки казковими.

Мішель Єо у фільмі "Щасливого Різдва" (2019)

Хоч вона тут і не головна героїня, але справді мала бездоганний вигляд у фільмі "Щасливого Різдва". Граючи власницю магазину різдвяних прикрас, Єо виконала роль старшої, мудрішої жінки — і зробила це доволі стильно. Вона з'явилася на екрані в приголомшливому блакитному вбранні з довгими рукавами, а пізніше — у червоному оксамитовому з манжетами на зап'ястях із пір’ям і сріблястими квітковими деталями, а також в інших мантіях, прикрашених пір’ям, вишивкою та прикрасами. Сміливий, святковий і зі здоровою дозою пухнастих деталей образ. Єо ніколи не мала крутіший вигляд.

Кейт Вінслет у фільмі "Відпочинок за обміном" (2006)

Разом з Діас, Кейт Вінслет виконує другу головну жіночу роль у стрічці "Відпочинок за обміном" та однаково претендує на статус однієї з найстильніших кінематографічних ікон, хоч і більш стриманої та приземленої. Віддзеркалюючи емоційну еволюцію її героїні Айріс протягом фільму, зовнішній вигляд Вінслет змінюється від виснаженої (і з розбитим серцем) британської жінки до більш витонченої та впевненої версії себе. Завдяки кільком мінімалістичним блузкам, повсякденним блейзерам, тонкому шарфу образ Вінслет у цьому фільмі доповнений каліфорнійською витонченістю в її класичному британському гардеробі, і це безперечно їй пасує.

ГайкеМакач у фільмі "Реальна любов" (2003)

Хоч її героїню складно витерпіти, і глядачі глибоко вболівають за персонажку Емми Томпсон, але слід визнати, що ГайкеМакач у ролі Мії втілює найкращий стиль нульових. Мініспідниці, чоботи до колін, топи з візерунками, майки та светри та, звісно, той буквально диявольський червоний наряд для різдвяної вечірки, особливою разючою рисою героїні Макач був її крутий, молодіжний стиль. У комплекті з масивними каблучками та червоним шкіряним годинником, це ікона стилю, яку ми любимо ненавидіти та ненавидимо любити.

Кейт Бланшетт у фільмі "Керол" (2015)

Стиль Кейт Бланшетт у ролі Керол настільки гламурний і казковий, що майже бездоганний. Від її фірмової шуби до неймовірного вибору модних аксесуарів 1950-х років, золотих брошок і браслетів, ультрашикарних костюмів і суконь, Бланшетт визначає та втілює розкіш того часу. У комплекті з яскраво-червоною помадою для губ і нігтів, шовковим шарфом, зав’язаним на шиї чи ручці її дизайнерської сумочки, Бланшетт у ролі Керол дарує не лише неймовірне та захопливе акторське виконання, але й модне натхнення.

Ванесса Гадженс у фільмах "На місці принцеси" (2018—2021)

Можливо, ця серія не вважається різдвяною класикою (і перебуває на периферії поганого і хорошого), але Ванесса Гадженс створила чимало модних моментів. Від її ошатного, королівського вбрання до приземлених вбрань і гламурних та диких ансамблів, Гадженс каналізує низку різних стилів, кожен з яких примітний по-своєму. Костюми у стилі Chanel, сміливі сукні з блискітками та, звичайно, безліч приголомшливих королівських бальних суконь. Ця персонажка дарує нам безмежне натхнення в трьох дуже різних, але однаково чарівних естетиках.

Крістен Стюарт у фільмі "Щаслива пора" (2020)

В естетиці, яка дуже добре відповідає справжньому гардеробу самої акторки, Крістен Стюарт створює невимушений, крутий, гострий і злегка бунтарський стиль у дивному різдвяному ромкомі "Щаслива пора". Костюми та ділові сорочки, гарно скроєні піджаки, круті біні та кілька модних пар кросівок — Стюарт демонструє нам ідеальний невимушений вуличний стиль.

Кетрін О'Гара у фільмі "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку" (1992)

Кетрін О’Гара в серії культових фільмів "Сам удома" чудово зіграла місіс Маккаллістер, але особливо в "Сам удома 2: Загублений в Нью-Йорку" О’Гара втілює вишуканий стиль 1990-х. Одягаючи класичні сукні з візерунками та великі блейзери, розкішні пальта та светри, дизайнерські сумки та витончені шкіряні рукавички в поєднанні з масивними золотими сережками та шовковими шарфами, О'Гара ніколи не виглядала так стильно.

Шей Мітчелл у фільмі "Дещо від Тіффані" (2022)

Хоч Шей Мітчелл грає невелику роль у цьому різдвяному фільмі, але її елегантний і розкішний гардероб вражає найбільше. Випромінюючи типовий сучасний нью-йоркський гламур, стильна героїня Мітчелл носить шовкові піжами, кашемірові светри та пальта, шкіряні чоботи до колін і білу водолазку. Разом із кількома розкішними дизайнерськими сумками та вишуканою зачіскою, гардероб її героїні захоплює та вражає.

ЗоуїДешанель у фільмі "Ельф" (2003)

ЗоуїДешанель у фільмі "Ельф" мала химерне почуття стилю, але в ньому є неабияка цінність. Не обов’язково гламурний чи модний за визначенням, це був незвичайний образ Дешанель у поєднанні з простим, доступним гардеробом пустотливої американської дівчини, який вкрав наші серця. Окремо варто відзначити її дуже чарівний вовняний капелюх із квітковим принтом і куртку з хутряною оздобою.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.