До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ікона стилю: Камерон Діас у фільмі "Відпочинок за обміном"

Коли ви востаннє дивилися фільм Ненсі Меєрс "Відпочинок за обміном"? Якщо давно, то зараз найкращий час для того, аби переглянути класичну романтичну комедію 2006 року. Якщо ви ніколи не бачили цей геніальний фільм, то ось стислий сюжет: Камерон Діас та Кейт Вінслет грають двох одиноких жінок, які обмінюються будинками на свята. Голлівудська редакторка Аманда (Діас) переїжджає в англійську сільську місцевість, а журналістка Айріс (Вінслет) їде до Лос-Анджелеса. На різних кінцях світу вони зустрічаються з чоловіками, яких зіграли Джуд Лоу та Джек Блек, і закохуються. Попри чудовий сюжет та прекрасний акторський склад, є ще щось доволі разюче: неймовірно розкішний гардероб Аманди.

Реклама

Як редакторка трейлерів до голлівудських фільмів, Аманда має елегантний, вишуканий та, вочевидь, дорогий гардероб. Протягом фільму вона майже виключно носить білі, чорні та бежеві речі. Розкішність цього одягу підкреслюють матеріали, з якого вони зроблені: шерсть, кашемір, хутро, шкіра.

Один з найкращих образів Аманди — її вбрання на початку фільму, коли водій привозить її в новий будинок для відпочинку у Великобританії. Вона одягнена в неймовірне коричневе пальто з білою обробкою з овчини, білу водолазку, чорні штани та туфлі на височезних підборах, в яких вона йде засніженою дорогою. Потім вона прямує з трьома величезними валізами — імовірно, наповненими ще більш казковим одягом — через сніжну місцевість до будинку. Протягом усього фільму Аманда дотримується свого стилю без особливих зусиль. У свою першу ніч у затишному котеджному будинку вона п'є червоне вино в кремовому светрі, сірих штанах, бузковій шапочці та сірому шарфі. Її стиль — втілення поняття "тиха розкіш".

Окрім того, у фільмі Аманду можна побачити в декількох вечірніх вбраннях. Наприклад, коли вона їде в гості до героя Джуда Лоу, вона одягає неймовірне кремове пальто, під яким у неї чорний топ та кремова спідниця-олівець з широким поясом з великою кришталевою пряжкою. Підхід Аманди до формального одягу, безумовно, вишуканий і універсальний. Її шафа складається з позачасових речей, що дозволяє її створювати прості, але ідеальні силуети. Тож у цьому святковому сезоні, якщо ви шукаєте модного натхнення, неодмінно подивіться "Відпочинок за обміном".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.