До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових різдвяних фільмів, щоб поліпшити настрій

Гарне кіно — безпрограшний спосіб поліпшити настрій, особливо якщо йдеться про різдвяні стрічки. В нашій добірці — кілька нових фільмів, які нагадають, що Різдво — свято, коли будь-які дива можливі.

"Незабутнє Різдво"

Реклама

Фільм, який цього грудня сподівано очолює рейтинг найпопулярніших шоу Netflix. Ліндсі Лохан, що з’являється на екрані майже після десятирічної перерви, грає розпещену спадкоємицю готельного магната, яка через нещасний випадок на гірськолижному курорті втрачає пам’ять. Випадково вона потрапляє в скромний і затишний будинок симпатичного вдівця та його доньки, які готові надати їй притулок.

Netflix

"Пригоди S Миколая"

Українська комедія, на яку варто сходити всією родиною. Напередодні дня Святого Миколая, до другокласника Артема, який щойно з усією сім’єю переїхав з великого міста в будинок у Карпатах, несподівано завітав сам Миколай. Насправді це крадій у костюмі чарівника. Хлопчикові, разом із сестрою-підлітком і місцевими дітлахами, доводиться виявити справжню сміливість і винахідливість, щоб перемогти злодія та врятувати справжнього Миколая. Засніжені краєвиди Карпат, добре знайомі актори (Маша Єфросиніна, Василь Вірастюк, Віталій Ажнов) та сюжет, повний пригод — варто підтримати українське кіно.

У кіно з 17 січня

"Щедрик"

На межі зіткнення імперій, у безвиході окупації та пастці Другої світової війни опинилися діти, яких режими СРСР і Третього Рейху позбавили батьків. Знедолених дівчаток приймає викладачка співу Софія. Вона оберігає їх і свою рідну донечку — наївну ніжну Ярославу, яка понад усе прагнула примирити світ чарівливою мелодією "Щедрика". Події фільму розпочинаються в 1938 році в тодішньому Станіславові (сьогоднішній Івано-Франківськ) та ведуть нас через роки. Стрічку режисерки Олесі Моргуець-Ісаєнко знято в копродукції України та Польщі. Фільм — справжня присвята найвідомішій у світі різдвяній мелодії, що її створив понад 100 років тому український композитор Микола Леонтович.

У кіно з 5 січня

"У дусі Різдва"

Новий мюзикл від AppleTV+ з неперевершеним акторським складом: у головних ролях Раян Рейнольдс, Октавія Спенсер та Вілл Фарелл. Фільм є сучасним переказом чи не найпопулярнішої різдвяної повісті — це, звісно, "Різдвяна пісня" Чарльза Дікенса, датована 1843 роком. За сюжетом, дух Різдва має повернутися на землю та вийти на пенсію. Він знаходить собі людину для перевтілення, яка в кінцевому підсумку може допомогти Привиду помиритися з власним минулим. Грає цю людину майстер комедійного жанру Раян Рейнольдс...

Apple TV+

"Матильда"

Уявити грудень і новорічні свята без мюзиклів неможливо, і цього року Netflix підготували дещо особливе. "Матильда" — це фентезійний мюзикл за мотивами роману популярного дитячого письменника Роальда Дала. Твір 1988 року розповідає історію про незвичайну дівчину з яскравою уявою, що наважується змінити свою долю — і досягає неймовірних результатів. Цікавість до стрічки підсилює й акторський склад: у головних ролях Емма Томпсон, Лашана Лінч, Стівен Грем.

Netflix

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.