До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty-новини квітня, які ви не маєте пропустити

Косметика Серени Вільямс, помади Chanel, парфуми Frédéric Malle для Acne Studios, нові рум'яна Guerlain, що створюють ефект розпашілого обличчя, екоінсталяція Kiehl's в Нью-Йорку — головні новини краси цього квітня, які ви не маєте пропустити.

Wyn Beauty by Serena Wiliams

Головна тенісистка планети Серена Вільямс заснувала власну лінійку косметики. Відповідне повідомлення з'явилося в інстаграмі 23 березня 2024 року, а вже 7 квітня стартували продажі. Поки виходить 10 засобів, оформлених у фісташковому кольорі та матових пакуваннях: кольорова сироватка для губ, підводка, стійкий олівець для очей, пігмент для щік і губ (8 відтінків), консилер (20 відтінків), олівець для брів (3 відтінки), матова помада, невагома помада з тонким стрижнем та тональний засіб з SPF 30 (36 відтінків).

Реклама

Всі засоби — веганські. Колір "втілює енергію та зухвалість та багато значить для Серени". В цілому пакування натякають, що їх приємно й вельми доречно брати із собою в спортзал та в подорож.

Rouge Allure Velvet Nuit Blanche, Chanel

Абсолютно нове пакування, яке промовляє до вашого серця (і ApplePay). Варто один раз взяти до рук цю помаду — і знадобиться неабияка сила волі, щоб випустити її.

8 відтінків теж напрочуд вдалі — складні, глибокі, пасують більшості. Чому у Chanel завжди так вдалі кольори? Цей Дім має власний інститут кольору, де можуть собі дозволити нескінченні експерименти з пігментами.

Всі відтінки, за легендою, призначені для вечірніх виходів влітку та навесні, коли дні стають довшими, а вечори — особливо чарівні.

Парфуми Acne Studios par Frédéric Malle

Ваніль, квіти, пудра — це новий аромат Frederic Malle для шведського бренду одягу Acne Studios. Парфумеркою стала Сьюзі Лі Хейлі, яка створила ольфакторне втілення скандинавської мінімалістичної естетики бренду. Аромат вже продається в окремих точках на кшталт лондонського Harrod's, а 17 квітня буде доступний онлайн за ціною $300 за 50 мл.

Acne Studios par Frederic Malle

Екоколаборація Kiehl's та Бенджаміна фон Вонга в Нью-Йорку

Щорічно у світі викидається понад 400 мільйонів кубічних тон пластику, що майже дорівнює вазі людського населення Землі. Американський бренд засобів в догляді за шкірою представив скульптурну інсталяцію Single-Use Reflections відомого бруклінського художника й активіста Бенджаміна фон Вонга, яка розташовуватиметься на High Line у ​​Нью-Йорку до 17 квітня 2024 року. Приурочена до місяця Землі, Single-Use Reflections запрошує глядачів поміркувати про те, як використання багаторазових продуктів можуть позитивно вплинути на майбутнє планети.

Фон Вонг каже, що надихався грецькою легендою про Лернейську Гідру, у якої за кожну відбиту голову відростає ще дві голови, — і це нагадувало йому проблему одноразового пластикового сміття. Він сподівається привернути увагу суспільства до проблеми разових пакувань та закликає людей та бізнеси ширше використовувати рефіли (флакони, що перезаповнюються).

Kiehl's називає своєю місією не просто сталий розвиток, а циклічність, та прагне залишити одноразовий пластик у минулому до 2030 року.

Рум'яна з ефектом природного сяйва Terracota Blush, Guerlain

Креативна директорка Guerlain, бренду зі 180-річною історією, розробила палітру з 6 відтінків рум’ян, черпаючи натхнення з відтінків природи.

І ні, мова не про глиняні або руді тони, а про широкий спектр: піщані бархани, теракотові землі Тоскани в променях сонця, м'які відблиски коралів.

Всього три тони — нюдовий, рожевий і кораловий, — кожен з яких доступний у більш та менш інтенсивних варіаціях: 00 Light Nude: свіжий і ніжний бежевий рожевий, 01 Light Pink: ніжний і елегантний блакитно-рожевий, 02 Light Coral: бархатистий абрикосовий відтінок з легким відтінком рожевого, 03 Deep Nude: глибокий рожево-коричневий, 04 Deep Pink: таємничий сливовий рожевий, 05 Deep Coral: живий і теплий корал.

Легка текстура та напівпрозоре покриття: ці рум'яна мають надзвичайну здатність зливатися зі шкірою. Їх легко нашаровувати, створюючи дуже природний рум'янець, про штучне походження якого майже неможливо здогадатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.