До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На щастя: 10 найкращих засобів краси, присвячених року Дракона

Рік Дракона за Китайським календарем це ще одна нагода для брендів краси привернути увагу до своїх бестселерів або створити унікальні колекційні витвори. Розповідаємо про присвячені прийдешньому року Дракона запуски, які не можна пропустити.

Guerlain

Знаменитий флакон з бджолами, який минулого року відсвяткував своє 170-річчя, на початку 2024-го вийшов в окремому виданні.

Реклама

Розроблений паризьким ювеліром італійського походження Франческо Трускеллі та його L'AtelierTruscelli, дракон втілений в латуні майстрами GonthiezFrères. Його луску полірують вручну, потім занурюють у ванну з чистого 24-каратного золота, інкрустують паве з 142 кристалів Swarovski та додають ще 4 кристали-краплі, що звисають на ланцюжках. Виходить всього 1855 флаконів, оздоблених вручну та пронумерованих.

Ця розкіш містить "мілезимний" аромат Neroli Outrenoir з колекції L'Art & La Matière — такий самий яскравий, як луска дракона: нота неролі в ньому відтінюється свіжістю бергамоту та петитгрейна та димним акордом чаю, що надає аромату темний відтінок, складний і захопливий у рівній мірі.

Колекційна помада Rouge G Lucky Red, Guerlain

Для тих, хто не розглядає парфумерні інвестиції, але хоче оновити beauty-гардероб до року Дракона, створена нова колекційна помада Rouge G Lucky Red. Її ювелірний ковпачок прикрашений принтом, що нагадує луску казкової тварини, а колір натякає на королівську мантію.

Бестселери Lancôme у колекції Lunar New Year

Мотиви, якими прикрашені флакони бестселерів Lancôme, розроблені лондонським художником китайського походження Джекі Цаєм. Їх можна побачити на сироватці Advanced Génifique, кремі Absolue Soft та помаді L'Absolu Rouge Intimatte Liquid.

Sublime Tsubaki Cleansing Oil, Shu Uemura

Легендарна олія для очищення шкіри, яка за деякими даними очолює топ продажів засобів такого класу в Азії, цьогоріч виходить обмеженим виданням — із золотим принтом дракона на флаконі. У складі олія цубакі, — фракція олії камелії, яка чудово підходить для догляду за чутливою шкірою.

Спрей для дому LegendoftheDragon, Rituals

Мода на ароматизацію оселі, яка переживає бум, штовхає виробників шукати нові формати засобів. Новий спрей для дому Rituals виходить з китицею. Її волокна добре утримують та віддають аромат, сповнений нотами сливи та кедрового дерева. Можна вішати в гардеробній, шафі, вбиральні чи на ручки дверей.

Lunar Lover Carolina Herrera

Новий аромат Carolina Herrera Lunar Lover з нотами чаю, гібіскусу та кедру поповнив колекцію Lucky Charms 2022 року. Всі аромати в ній одягнені в двокольорові флакони та прикрашені підвісками, які можна знімати та кріпити на одяг та аксесуари, колекціонувати і поєднувати між собою. Звісно, в 2024-му — підвіска у формі дракона.

MAC Lovestruck Love Collection

МАС вчинив відповідально: одна й та сама колекція підходить одразу для двох лютневих свят — Святого Валентина та Нового року за Місячним календарем.

Окрема увага — туш у тюбику-пагоді. Мініатюрна щіточка профарбовує нижні вії з фантастичною точністю.

Кушон My Armani to Go, Armani Beauty

Легендарний засіб бренду, рідка тональна основа в компактному футлярі, на початку цього року святково вбрана в драконячу луску, що переливається як справжня.

Компакта пудра Estee Lauder

Цей артефакт можна буде передати внукам у спадок, настільки майстерно і "на роки" він зроблений. Звісно, футляр, прикрашений опуклою фігурою дракона, можна буде перезаповнювати за потреби.


Lunar New Year Magnificent Volume Hair Set, Oribe

Набір, що складається з шампуню й кондиціонеру для створення об'єму, а також ущільнювального спрею для волосся, поміщений в яскравий бокс, прикрашений розписом подарунковій коробці, розробленій австралійсько-китайським художником Крісом Чуном, який прикрасив її пишними квітами, від білих піоновидних троянд до mariposa blanca ("білий метелик"). Остання — національна квітка Куби, оммаж народженому там засновникові Oribe легендарному стилісту Орбе Каналесу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.