До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 подарунків краси до Дня святого Валентина найдорожчій людині в світі

6 подарунків краси до Дня святого Валентина найдорожчій людині в світі — собі.

L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime, Givenchy

Пристрастне поєднання туберози, какао та пачулів — нагадування собі переступати межі та порушувати власні табу. Декларація жіночої незалежності, чуттєвості й сили.

L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime Givenchy

Нічний біохакінг-крем Circa-Night, Meder by d-r Tiina Meder

Перш ніж говорити про переваги засобу (а вони суттєві), варто знати: з початком повномасштабного вторгнення Meder by d-r Tiina Meder різко обірвав усі контакти з російським ринком, а його засновниця, Тійна Орасмяє-Медер, яка живе в Лондоні, перейшла на українську мову, виходила на демонстрації в підтримку України та була не раз заблокована в соцмережах через свою відкриту й активну проукраїнську позицію.

Утім, про крем. Улюблений продукт голлівудських зірок та всіх, хто бажає мати відновлений вигляд. Нічний біохакінг-крем Circa-Night Meder Beauty був створений відповідно до науки про циркадні ритми шкіри. Колись, у мирні часи, можна було казати, що він показаний молодим мамам і людям, які працюють у нічні зміни. Сьогодні цей крем потрібний кожній українці через порушення сну, втому та важкі ночі.

Нічний біохакінг-крем Circa-Night, Meder by d-r Tiina Meder

Реклама

Він сприяє підвищенню тонусу шкіри, вирівнює колір обличчя, зменшує прояви зморшок, уповільнює темпи старіння шкіри. Його дія оптимізує дію білків шаперонів, які укладають волокна колагену в рівні структури, — це відбувається тільки вночі.

За рахунок відновлення циркадних ритмів крем створює ефект 8-годинного спокійного сну для шкіри та стане незамінним помічником у догляді за шкірою кожного, хто відчуває дефіцит сну.

Нічний біохакінг-крем Circa-Night, Meder by d-r Tiina Meder

Лімітована колекція до Дня святого Валентина, MOLODO

Червоний — як символ кохання. Шовк — як символ ніжності. Колекція покликана нагадати, що все починається із любові до себе. Вироби Molodo — шовкові наволочки, тюрбани, маски для сну, мінісукня та аксесуари для волосся з натурального шовку в чуттєвому та святковому кольорі Red Elegance дарують відчуття обіймів та ласки.

Колекція Red Elegance, Molodo

Шовк — не просто чудова ідея подарунку, а ще й щоденний помічник в догляді за волоссям та обличчям. Натуральний шовк Molodo допомагає зберегти молодість шкіри та відростити волосся.

Колекція Red Elegance, Molodo

Колекція випущена лімітованим тиражем.

Колекція одягу для дому та відпочинку, Wonder

"Вони великі молодці, з Харкова, щоденно працюють під обстрілами", — пише колега в редакційному чаті про бренд Wonder.

Wonder випускає естетичні костюми для дому та подорожей: піжами розслабленого крою з ефектом жатої тканини, які складаються з широких штанів і сорочки з ошатною вишивкою на манжетах.

Колекція одягу для дому та відпочинку, Wonder

Комплекти доступні в золотому та молочному відтінках. Це не тільки чудова ідея подарунку, але й готового образу до Дня закоханих.

Колекція одягу для дому та відпочинку, Wonder

Inside Sex Shop

Той онлайн-простір, який не соромно залишати на відкритій вкладці ноутбука: сучасний, естетський, модний.

"Inside Sex Shop — це сексшоп з освітньою місією, — розповідають засновники. — Він пропонує різноманітний асортимент секс-девайсів та інтимної косметики, розповідає, як ними користуватися, та підбирає під потреби та бажання кожного. Inside створює спільноту, де не соромно говорити про сексуальне задоволення та створює власні навчальні продукти для розвитку сексуальної освіти".

До Дня закоханих сексшоп підготував подарункові набори дня неї, для нього та для пари. У складі наборів — секс-девайси бестселери від брендів Tenga та Satisfyer, лубрикант для зволоження виробництва Inside, презервативи для захисту та відверті завдання для пар Love Tickets.

Команда Inside Sex Shop вважає, що святкування Дня закоханих існує, як нагадування, що кохати потрібно кожного дня.

Масаж гарячим камінням в Krasota Clinic

Турбота про тіло ще ніколи не була настільки актуальною, як зараз. Всі тілесні практики, від спорту до масажу, допомагають усвідомити себе, відновити контакт з власним тілом, заземлитися, знайти рівновагу.

Масаж гарячим камінням, Krasota Clinic

Масаж гарячим камінням в Krasota Clinic — це особливий вид задоволення. Завдяки здатності каміння віддавати тепло, під час масажу тіло прогрівається й розслабляється. Stone-терапія — ефективна антистрес-процедура, яка ідеально підходить для холодної пори року.
Відмінний подарунок до Дня святого Валентина коханій людині. Собі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.