До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам підготував березень 2024

Місяць жіночої енергій, краси, гармонії, творчих підйомів і любові до прекрасного, перспективи зростання та процвітання в усіх сферах життя, мудрого використання талантів та правильно розставлених пріоритетів.

ОВЕН

Подарунок долі, раптова допомога, неочікувана підтримка може зʼявитися потрібної миті для розв'язання питань, вирішення яких тривало довго та які здавалися безнадійними. Енергія місяця закликає до покращення справ у різних сферах життя: від фізичного здоров’я до фінансового стану. Приймайте все, що дається, та будьте готові простягти руку допомоги тому, хто потребує.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Поставтеся більш відповідально до пропозицій цього місяця, обов'язково прораховуйте свої дії, намагайтесь уникати конфліктів, тримайте рівновагу у вирішенні різних питань. Одним безвідповідальним рішенням або вчинком можна завдати собі втрат або отримати незаслужені звинувачення, тож не лінуйтеся приділяти увагу дрібницям і тим самим забезпечувати собі спокій.

БЛИЗНЮКИ

Проявіть терпіння та вміння чекати, будьте послідовними у діях та вчинках. Процес, який ще не завершено, потрібно продовжувати, щоб отримати бажане. Втома є індикатором зростання та розуміння цінності того, що ви робите. Якщо цілі та бажання не змінилися, ви рухаєтесь у правильному напрямку і незабаром це зрозумієте.

РАК

Світла смуга. Заслужена перемога та досягнення успіху після докладених зусиль. Результати стають видимими, але не варто розслаблятися. Продовжуйте в тому ж темпі, ставте нові цілі, поки удача на вашому боці. Контролюйте навантаження та балансуйте зусилля.

ЛЕВ

Прилив енергії, спрага до нових подій, бажання змінити звичний уклад життя принесуть важливі новини й активують глобальні процеси. Ситуація може розгортатися стрімко та сумбурно: складно буде одразу зрозуміти, як краще діяти, тому просто довіртеся відчуттям і йдіть на зустріч новим пригодам.

ДІВА

Варто зупинитись. Не витрачайте час на те, що не працює зараз. Переведіть фокус уваги на щось інше. Знайдіть те, що буде не забирати, а давати сили. Не компенсуйте емоційну кризу фізичними навантаженнями. Краще відпочиньте, а потім з новим натхненням завершіть почате.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви щось давно хотіли почати — і все ніяк не виходило, — зараз саме той час, коли можна знайти свого вчителя, наставника, тренера, який допоможе не здавати назад. Головне — чітко сформулюйте ціль, заради чого будуть всі ці старання, і довіртеся компетентній людині.

СКОРПІОН

Щось нове та цікаве може увійти в життя, що принесе динамічні та непередбачувані позитивні зміни, якщо сформувати конкретний запит та почати рухатися вперед. Куди саме, ви відчуєте приємним хвилюванням. Неможливе стане можливим, якщо спрямуєте туди енергію.

СТРІЛЕЦЬ

Рух уперед, без застоїв, падінь і злетів, рівномірний і неминучий. Проявіть посидючість і сумлінність, працьовитість і готовність чекати, тоді отримаєте бажаний результат. Якщо скористаєтесь допомогою друзів, колег, сім'ї чи впливового покровителя, ваша мрія нарешті здійсниться.

КОЗОРІГ

Цього місяця виникне відчуття, що ви дісталися дна. Ви зробили все, що було у ваших силах, але тепер потрібно або покінчити з певною ситуацією (стосунками), або змиритися з чимось неминучим. Ви маєте позбутися умовностей і помилкових переконань, які віджили своє, і звільнити дорогу майбутньому.

ВОДОЛІЙ

Приділіть цей період пошуку істини на самоті. Медитуйте, споглядайте, міркуйте, поверніть себе у стан миру та спокою. Це час терплячого очікування, вся увага має бути зосереджена на внутрішньому стані. Будьте розсудливі в ухваленні рішень. Зараз саме час для того, щоб серйозно вивчити те, що вас цікавить.

РИБИ

Певно, для вас починається новий життєвий цикл. Можуть з'явитися перспективні можливості. Ймовірно, вам буде потрібно наважитися на важливе рішення, яке відкриє перед вами новий шлях. Сміливо, оптимістично ризикуйте, ухвалюйте оригінальні, незвичні для вас рішення. Подивіться на життя під іншим кутом, а тим самим дайте дорогу новим ідеям.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.