До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

VOGUE-гороскоп на 2024 рік для знаків Повітря: Водолій, Близнюки, Терези

Традиційний довгоочікуваний VOGUE-гороскоп на 2024-й: чого очікувати знакам зодіаку, на що звернути особливу увагу, які події чекають у стосунках, коханні, діловій сфері. Продовжують серію передбачення для знаків Повітря: Водолія, Близнюків, Терезів. За підтримки брендів краси PradaBeauty, ArmaniBeauty, Yves Saint Laurent Beauty та Lancôme. Прогноз для знаків Землі: Тельців, Дів, Козорогів, читайте за посиланням.

Загальний прогноз на рік для всіх знаків зодіаку

Новий 2024 рік знаменується поступовим переходом Плутона в знак Водолія. Транзит найповільнішої планети означає необхідність свідомого духовного розвитку, свободи вибору, здобуття й усвідомлення цінності знань, об’єднання й однодумності заради справедливості та прогресивного розвитку людства.

Реклама

2024 рік багато обіцяє в астрологічному сенсі та має достатньо сприятливих періодів для початку нових проєктів, укладання угод та ухвалення важливих життєвих рішень. Для тих, хто планує майбутній рік і бажає максимально ефективної реалізації, астрологія пропонує такі вдалі періоди в цьому році:

  • з 12 січня до 13 березня,
  • з 28 квітня до 4 серпня,
  • з 30 серпня до 15 вересня,
  • з 5 жовтня до 25 листопада.

Не варто упереджено ставитися й до того, що 2024-й — переступний, адже в ньому на один день більше для добрих справ і розвитку.

Загальний прогноз для знаків Повітря

Для представників повітряних знаків — Близнюків, Терезів та Водолія — рік ознаменується активною інтелектуальною працею, усвідомленням того, як важливо висвітлювати власні напрацювання, та подальшою взаємодією з людьми, яка матиме ланцюгову реакцію. Слід очікувати сплеску цікавості та уваги до своєї роботи.

Близнюки

Дуальна природа Близнюків визначає їхні риси характеру. Вони творчі, допитливі та сповнені цікавості до життя, обожнюють нове, захоплюються мистецтвом та культурою, ніколи не припиняють шукати себе. Один з головних страхів Близнюків — рутина та нудьга, тому вони часто в дорозі, в русі, на ходу. Порада краси для нетерплячих Близнюків — використовувати один засіб для макіяжу всього обличчя: наприклад, помада LancômeL’AbsoluRougeDramaMatte у відтінку 274 FrenchTea, нанесена на повіки, вилиці та губи.

Обличчя: Тональна основа-сироватка Teint Idole Ultra Wear Care & Glow у відтінку 310N; консилер Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer у відтінку 310N; насичена помада з ультраматовим ефектом L’Absolu Rouge Drama Matte у відтінку 274 French Tea, нанесена як рум'яна та тіні;
Очі: пудровий олівець для брів Brôw Shaping Powdery Pencil у відтінку 02 Dark Blonde, все – Lancôme

Новий рік принесе допитливому знаку участь в різноманітних соціальних програмах та проєктах, формування команди однодумців, втілення в життя важливих для суспільства ідей і задумів. На Близнюків, що активно просувають особистий бренд або компанію в соціальних мережах, врешті чекають популярність і впізнаваність.

Час висвітлити свої таланти й хобі, вони беззаперечно будуть помічені та підтримані.

В особистому житті можна буде розраховувати на стабільність, визначеність і новий рівень взаємин із партнером.

Кар’єрні справи вимагатимуть зосередженості та відповідального ставлення Налаштовуйтеся на кропітку працю та утвердження у вашому професіоналізмі — і в четвертому кварталі 2024-го отримаєте заслужену винагороду: підвищення, визнання колег та опонентів.

Першу половину року Близнюкам рекомендовано присвячувати більше часу внутрішньому стану, вивчати себе, частіше усамітнюватися для роздумів та підготовки до масштабних проєктів, навчатися. А ось друга половина року стане успішною для особистих проявів, самопрезентації, здобуття нового рівня чи статусу в суспільстві. Особливу увагу слід приділити зовнішньому вигляду та іміджу, — важливо буде підкреслювати свою особистість.

Кінець 2024 року поставить перед Близнюками амбітний запит фінансового характеру. Це означатиме, що настає час оптимізувати витрати та заощадливо витрачати ресурси. Це допоможе покращити життя в перспективі майбутніх двох років.

Важливий акцент 2024 року — варто вчитися проявляти себе публічно, виділяти власну індивідуальність через знання й навички, здобуті в попередні роки, та рухати зміни на краще в суспільстві.

Терези

Терези — напевно, найбільші естети серед усіх знаків зодіаку. Вони не просто надихаються красою, вони живуть нею. Залежні від візуального, вони цінують гармонію, якої прагнуть завжди. Це, втім, часто заважає їм ухвалювати рішення. Природу Терезів найкраще підкреслюють ноти аромату PradaParadoxe: композиція, побудована навколо амбри, неролі та квітки апельсину, могла б здатися звичайною, якби не нова синтетична молекула мускусу Serenolide — вона додає звучанню ніжного піднесення.

Обличчя: Тональна основа з матовим ефектом, що надає шкірі сяйва, All Hours Foundation Luminous Matte у відтінку LN3; стійкий коректор-хайлайтер Touche Éclat High Cover у відтінку 0,75;
Губи: помада Rouge Pur Couture The Slim Glow Matte у відтінках 12, 23, 38, все – Yves Saint Laurent Beauty
Аромат: Paradoxe, Prada, з нотами білих квітів, неролі та ванілі

Новий рік принесе Терезам прагнення вдосконалюватися в професійній сфері, покращувати навички управління та контролю, делегувати задачі підлеглим та зосереджуватися на головному замість того, щоб розпорошуватися на дрібниці.

У щоденній праці не забувайте дбати про здоров’я, дотримуватися режиму та просити про допомогу, якщо відчуваєте, що не можете впоратися з викликами.

З початком весни Терези відчують внутрішні зміни, і це вплине на взаємини з оточенням. Відбудеться перегляд поточних стосунків, з'явиться можливість відчувати себе на рівних з партнером або трапиться доленосна зустріч, яка підсилить вашу віру в себе. Останнє знаменуватиме підйом у вашому житті та впливатиме на інші сфери реалізації.

Перше півріччя готує багато неочікуваних фінансових випробувань. Терези можуть зіткнутися з кризою, але, швидко її подолавши, зможуть відкрити нові можливості заробітку, яких раніше не помічали.

Друге півріччя стане успішним для Терезів, що бажають підвищити свою освітню кваліфікацію, прагнуть публікувати наукові або творчі роботи, видавати книги або інший інтелектуальний продукт.

З'явиться можливість вирішити міграційні та (або) бюрократичні питання. Не нехтуйте можливістю подорожувати цьогоріч або ж здійснити поїздку в місце, куди давно мріяли потрапити.

Важливим уроком 2024-го є подолання страху перед конфліктними ситуаціями. Вам варто вчитися говорити "ні" в ситуаціях, коли ви не готові діяти. І поготів — коли чиїсь ідеї суперечать вашим внутрішнім переконанням, а рішення — несправедливі для вашого колективу й однодумців.

Водолій

Замріяні, голова в хмарах, Водолії геть не схожі на інших. Вони часто думками десь далеко, втім, люблять бути поміченими і через це обирають сміливі романтичні образи. Водолії можуть бути саме тим знаком Зодіаку, який нанесе блакитні тіні й викликатиме не усмішку, а захват і бажання повторити. До слова, blueglammakeup (гламурний блакитний макіяж) та pastelblueeyeshadow (пастельні блакитні тіні) — в топі запитів Pinterest, і в 2024 цей запит лише зростатиме. Тому набір тіней HypnosePalette у відтінку 16 DramaDenimbeauty-придбання року не лише для Водоліїв.

Обличчя: Стійка тональна основа для обличчя Teint Idole Ultra Wear у відтінку 220С; консилер Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer у відтінках 310N та 120N;
Очі: набір тіней Hypnose Palette у відтінку 16 Drama Denim;
Губи: L'Absolu Gloss у відтінку Rosy Plump, все – Lancôme

Цьогоріч Водоліям слід ретельніше вести власні фінансові справи, бути поміркованими в незапланованих витратах, вести облік, особливо документальний та податковий. Адже неуважність може потягнути за собою наслідки: перевірки та штрафи.

Ваша наполегливість у фінансовій сфері принесе вагомі плоди наприкінці 2024 року; джерела доходів можуть розширитися та покращити якість вашого життя.

Навесні у Водоліїв розпочнуться зміни в документообігу та обміні інформацією. З'являться результати співпраці з іноземними партнерами, налагодиться взаємодія з державними структурами, посольствами або навчальними закладами. Це полегшить подальшу роботу або навчання, дасть змогу підтвердити власну кваліфікацію.

У першій половині року Водоліям щаститиме у вирішенні питань з нерухомістю. Завдяки гармонійній атмосфері в родині та підтримці сім’ї ви відчуватимете неймовірну опору. Може з'явитися шанс придбати нерухомість завдяки неочікуваній можливості або допомозі близьких.

Друга половина року для Водоліїв характеризуватиметься творчим піднесенням та запам'ятається завдяки захопливим подорожам, цікавому дозвіллю, закоханості та романтичним стосункам. Водолії, які планують створення сім’ї та народження дітей, мають всі шанси щасливо здійснити свої мрії в 2024 році.

Наприкінці року варто проявити ділову активність, ретельно виконувати обов’язки, щоб мати змогу завершити раніше розпочаті проєкти та виконати свої обіцянки. В цій активності не забувайте про здоров’я. Дуже показано займатися спортом та проходити профілактичні курси.

Акцентом 2024 року стане усвідомлення власної внутрішньої сили, впливу та особистого стрижня. Це мотивуватиме Водоліїв змінювати на краще не лише власне життя, а й життя цілої суспільної групи. Слід визнати: на вас покладена серйозна відповідальність, з якою, крім вас, ніхто не впорається.

Режисура, фото: YulyaDahl @y_dahl
Стиль: ViktoriaFilipova @filipovaviktoria
Відео: EvgenBorysenko @m4root
Макіяж: LjudmylaAgakhanova @agakhanova_liu
Зачіски, грумінг: JuliaStets @stetsjulia
Освітлення: OleksandrMishchenko @helpmad
Асистентки стилістки: AnnaSoli @soliloque.a, MargarytaStarkova @m.starkova
Асистент з зачісок: IlyaKanishchev @eliuxins
Ретуш: TanyaOlifirenko @tani_retoucher
Астрологічний прогноз: SophiaSavych @sophia_savych_astro
Beauty Редакторка: AlyonaPonomarenko @alyonaponomarenko
Продюсер: SashaDudchenko @sashadudchenko
Моделі: Asti @callmeasti @egomodels_ukraine; Olga @olga.motovylets @girlsgirls_mgmt; Valya @valyafedotovaa egomodels_ukraine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.