До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 найкращих beauty-подарунків на Новий рік

Vogue.ua обирає найкращі подарунки краси, які не захочеться передарувати. Ба більше, їх захочеться купити самим собі.

Фото: David Ferrua, архів VOGUE

Парфуми Dior

J'ador L'Or, Dior

Класика парфумерії, яка здавалася вічною, — J'Ador — цього року перетворився на золото з легкої руки генія Франсіса Куркджана. Він буквально перезібрав букет легендарних парфумів, надавши їм сучасного витонченого звучання. Здається, відтепер J'ador L'Or випромінює світло та огортає розплавленим золотом.

Реклама

Revitalash

Шампунь, кондиціонер та піна для збільшення густоти волосся, Revitalash

Кожен знає про неймовірну силу Revitalash, який допомагає швидко відпустити брови та вії. Але не всі знають про засоби для волосся, які випускає бренд. Втім, вони заряджені тією самою силою, що принесла Revitalash світову славу, та діють швидко і помітно. Даруйте їх тим, хто живе мрією про розкішне волосся.

Chanel

Дуже емоційний подарунок — паковання не залишає шансів. Але шанувальниці легендарного Coco Mademoiselle з його гострими, як бульбашки шампанського, нотами цитрусів, пачулів та моху, будуть щасливі.

Подарунковий набір Coco Mademoiselle, Chanel

Medik8

r-Retinoate Intense, Medik8

Нічний інтенсивний засіб для догляду за шкірою містить retinil retinoate, форму ретинолу, яка швидко засвоюється шкірою та дозволяє мінімізувати подразнення, які майже неминучі при застосування ретиноїдів. Retinil retinoate у 8 разів потужніший і діє в 11 разів швидше ретинолу Ціна крему висока, втім виправдана: вже за місяць шкіра матиме оновлений вигляд.

HydroPeptide

Поживна олія для тіла Nourishing Glow, яка додає сяйво шкірі, HydroPeptide

Звісно, у HydroPeptide безліч дієвих засобів, але ця олія для тіла піднімає настрій вже одним своїм виглядом. Ідеальна і в період новорічних свят, коли так хочеться теплого мерехтіння, і влітку, коли в розрізі спідниці видно оголені ноги, вона насправді доречна в будь-яку пору року, бо чудово живить і зволожує шкіру, залишаючи на ній золоте сяйво.

Nicolas Degennes

Ніколя Деженн, який багато років прослужив креативним директором з макіяжу Givenchy, запустив власний бренд свічок, і вони настільки гарні, наскільки тільки можуть бути гарними парфумовані витвори мистецтва. Над композиціями працює майстер-парфумер Франсуа Демаші — вони сміливі, небанальні, але при цьому конвенційно красиві. Аромат відчутний в повітрі, навіть якщо свічку не запалювати. Це досконалість.

Парфумована свічка 2.1, Nicolas Degennes

Institut Esthederm

Сироватка для обличчя Age Proteom, Institut Esthederm

У сироватки Age Proteom захопливий провенанс. Хорватський професор-біолог Мирослав Радман досліджував феномени старіння на прикладі екстремофілів — організмів, здатних вижити після впливу радіації, ультрафіолету та холоду, зокрема антарктичну бактерію agilis. Її молекули працюють із білками шаперонами, що відновлюють ДНК, додали до складу сироватки, яка обіцяє зменшення ознак старіння.

Acqua di Parma

Адвент-календар, Acqua di Parma

Цього року як ніколи хочеться створювати свято навколо. Адвент Acqua di Parma тут здатний допомогти якнайліпше. Одна тільки коробка-сонце захоплює: майстерно створена, прикрашена символами удачі та щастя: чотирилисник конюшини, підкова, ріг достатку, золота рибка, зірка, сонечко, бамбук удачі, гранат і сосна. Щодня, відкриваючи віконце, можна буде знайти чудовий парфумований подарунок, від улюблених ліній Colonia та Blu Mediterraneo до розкішних колекцій Signatures of the Sun та Home. Окрема любов – свічки бренду (спойлер: вони тут є в повному та travel форматі).

Orthomol

Orthomol Beauty

Подарунок для краси і здоров'я, який неодмінно принесе не лише радість, а й користь найдорожчим. 30-денний курс вітамінів Orthomol Beauty допоможе додати сяяння шкірі, міцності нігтям, блиску волоссю. Склад вражає: вітаміни групи В, магній, селен, цинк, залізо. Їхня нестача призводить до млявості, слабкого тонусу шкіри, випадіння волосся і погіршення стану нігтів.

Maria Galland

Сироватка Lumin Éclat Enhancing Serum 540, Maria Galland

Постійний стрес та недосипання сповільнюють вироблення колагену, яке і без того зменшується з віком. Як наслідок, шкіра втрачає пружність і природне сяйво. Сироватка Lumin’Éclat містить екстракт граської стопелюсткової троянди, який заспокоює чутливу шкіру, а також природну полігідрокислоту глюконолактон, яка очищає пори, надає сяяння та водночас комфортна для шкіри.

Парфуми Burberry

Burberry Goddess

Цей флакон, здається, створений просто для того, щоб дарувати на Новий рік: золотий, відполірований, святковий. Аромат — із тих, що сподобається всім: суха красива ваніль. Детально про нього ми розповідали тут.

Mary Kay

"Чарівний набір" із комплексом TimeWise 3D, Mary Kay

З оновленою лінійкою TimeWise 3D Mary Kay сповідує принцип KISS — keep it short and simple ("роби коротше та простіше"), винайдений в авіабудуванні. Він однаково ефективно працює всюди — і в догляді за шкірою також. Лаконічний та вичерпний набір засобів з антиоксидантами і колагеном (для очищення, зволоження, захисту від сонця, відновлення та для шкіри навколо очей) задовольняє всі базові потреби шкіри 24/7.

HydroPeptide

Сироватка-бустер Retinol Routine Booster, відновлювальний бальзам для шкіри навколо очей Retinol Eye Renewal, усе — HydroPeptide

У складі сироватки Retinol Routine Booster — пептид CellRenew16 та 1 % триретинолового комплексу, а в бальзамі для шкіри навколо очей Retinol Eye Renewal — 0,65 % триретинолу. Засоби менше подразнюють шкіру, зменшують розмір пор і зморщок, вирівнюють тон та надають гладкості.

Maison Francis Kurkdjian

Колекція засобів для тіла À La Rose, Maison Francis Kurkdjian

Якщо ви (або людина, якій ви готуєте сюрприз) маєте улюблений аромат Maison Francis Kurkdjian, то тепер можна доповнювати його звучання різноманітними засобами для тіла, від лосьйонів та олій до твердого мила та серпанків для волосся. Розширити ароматний всесвіт для когось коханого (наприклад, для себе) — що може бути краще напередодні Різдва. Хіба що вагомий донат на ЗСУ.

Sensilis

Засоби Sensilis

Іспанський дерматологічний бренд Sensilis з'явився в Україні лише цього року, але вже встиг оселитися у наймодніших ваннах. Як ясно з назви, засоби підходять для людей із чутливою шкірою. Ефективність кожного продукту доведена клінічними дослідженнями, а засоби працюють з куперозом, розацеа, пігментацією, зволожують, лікують акне та підвищують пружність. Радимо маску кольору апельсинів — вона містить антиоксиданти та надає сяйва шкірі.

Олія для тіла і ванни з заспокійливим ароматом Tranquility, Comfort Zone

Цей засіб – дзен у флаконі. Він має текстуру олійки, але при контакті з водою перетворюється на молочко. З ним можна приймати душ, додавати у ванну, щоб ароматизувати воду, або застосовувати як звичайну олійку для тіла. Аромат складно описувати, але його розробляли так, щоб викликати миттєве відчуття спокою та радості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.