До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Засоби для тіла, що мають реальний ефект

Якщо спитати редакцію Vogue, які засоби з догляду за тілом ми обожнюємо, відповідь буде миттєва: Collistar. Ми купуємо продукти бренду з року в рік. Розповідаємо, чому ці засоби варті уваги та як вони працюють

Перший засіб для догляду за шкірою живота та стегон Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment з'явився в 2000 році. Тоді ще модно було говорити про целюліт і боротьбу з ним, про "підготовку до літа" та про сезон бікіні. В Collistar мислили іншими категоріями: тут розробили ефективний склад, що давав дійсно помітні результати, та запропонували використовувати його не лише на стегнах, а й на животі — без бодішеймінгу, закликів позбуватися зайвого тощо. Але полюбили ми його не тільки за це, а й за помітний ефект, якій він давав, змінюючи якість та тонус шкіри.

Реклама

Засіб став бестселером в усьому світі та набував оновлених формул: в 2007-му — з ефектом шейпінгу, в 2017-му — у формі нічного засобу, збагаченого стовбуровими клітинами рослин. В 2023 році засіб переживає нове видання: відтепер він даватиме ефект невидимого обгортання. Надихалися результатами, які дає мезотерапія (ін'єкційна процедура, що доставляє потрібні речовини в мезодерму, середньо-глибокий шар шкіри, та діє на локалізовані жирові відкладення).

Засіб для догляду за шкірою живота та стегон Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment

Щоб імітувати ефект мезотерапії та вплинути на центри жирових клітин, Collistar використав запатентовану систему доставки, яка в 5 разів ефективніша, ніж традиційна. Формула забезпечує швидке поглинання активних інгредієнтів та їх інтенсивну цілеспрямовану дію.

До складу засобу включили фосфатилилхолін — фосфоліпід, здатний розчиняти жири, полегшуючи їх видалення. Саме він відповідає за те, щоб активні інгредієнти засобу проникали в найглибші шари епідермісу, посилюючи дію одне одного.

Кофеїн та карнітин у складі засобу відомі ліполітичним та лімфодренажним ефектом, тому допомагають зменшити локальні жирові відкладення, тонізувати судини та покращити доступ кисню до тканин.

Засіб має чудовий аромат — все завдяки італійському бергамоту. Він, крім того, має склад, багатий ліполітичними активними інгредієнтами та флавоноїдами, а ще здатний покращити мікроциркуляцію крові та лімфи, зменшити затримку води, викликану запаленнями, боротися з локальними жировими відкладеннями, поліпшити тонус і зовнішній вигляд шкіри.

Ще один актив, завдяки якому засіб працює, — це тетрапептид, призначений для боротьби з локалізованими жировими відкладеннями — зокрема і на животі. Він пригнічує активність еластази (яка руйнує волокна еластину) та стимулює вироблення колагену I типу. Завдяки цьому шкіра стає помітно міцнішою, більш еластичною та пружною.

Окремої згадки заслуговує текстура: легка, приємна, вона швидко вбирається та створює ілюзію миттєвого підтягнення шкіри. Ментол та екстракт ванілі створюють відчуття тепла і холоду на шкірі, — і це не просто тактильна ілюзія: кровоносні судині дійсно звужуються та розширюються, стимулюючи мікроциркуляцію і мобілізуючи жири.

Зручний алгоритм догляду за тілом

Щоб оптимізувати ритуали догляду за шкірою, можна використовувати простий алгоритм.

Крок №1 — масаж сухою щіткою. Про його переваги ми детально писали тут.

Крок №2 — скрабування в душі. Використовуйте регенеруючий тонізувальний талассо-скраб для тіла Collistar Toning Talasso-Scrub.

Тонізувальний талассо-скраб для тіла Speciale Corpo Perfetto Tonificante Talasso-Scrub, Collistar

Завдяки наявності в складі натуральної морської солі, включно з дорогоцінною Fleur de Sel із Сардинії, засіб ніжно полірує шкіру та стимулює її. Олії, якими збагачений склад скрабу, живлять шкіру.

Після душу можна скористатися Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment або антицелюлітним термальним кремом Anticellulite Thermal Cream. Його можна використовувати двічі на день для максимального ефекту.

Антицелюлітний термальний крем Anticellulite Thermal Cream, Collistar

Після тренувань або занять йогою чи пілатесом варто спробувати антицелюлітний кріо-гель Collistar Anticellulite Cryo-Gel. Цей досвід буде особливо приємним: він злегка охолоджує шкіру та дає миттєвий ефект підтягнення.

Антицелюлітний кріо-гель Anticellulite Cryo-Gel, Collistar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.