10 головних та найдорожчих сумок 2024 року

За трендами на оверсайз-сумки та сумки пастельних кольорів не варто забувати про іконічні моделі, які є безпечними варіантами для інвестиції. Ось 10 сумок, які обирають успішні дівчата 2024 року.

Кендалл Дженнер. Photo: Rachpoot/Bauer-Griffin

Сумка Squeeze від Loewe

Ця сумка була вперше представлена на показі Loewe сезону осінь-зима 2023-2024. Чим вона підкорила серця? Універсальним силуетом та кольорами, які пасують буквально під усе.

Photo: Phil Oh

Loewe Medium Squeeze

Loewe Medium Squeeze

Сумка-багет від Fendi

Сумка-багет, яку популяризував бренд Fendi, є ідеальним втіленням 1990-х. Мінімалістична та акуратна, вона є ідеальним доповненням тендітних образів і нагадує про винятковий стиль Керрі Бредшоу із "Сексу і міста".

Jeremy Moeller/Getty Images

Fendi Baguette

Сумка-півмісяць V Logo Moon Bag від Valentino Garavani

Безумовним трендом цього сезону є сумка у формі півмісяця. Модель Valentino з м'якої шкіри та з довгим ланцюжком дозволяє носити сумку і в руках, на плечі. V Logo Moon Bag вже вподобали Розі Гантінгтон-Вайтлі та Флоренс П'ю.

Розі Гантінгтон-Вайтлі. Photo: Jacopo Raule/Getty Images

Valentino Garavani V Logo Moon

Valentino Garavani V Logo Moon

Класична чорна сумка Constance від Hermès

Створена у 1967 році, культова сумка Hermès названа на честь доньки тодішнього голови Дому. Завдяки чітким лініям та T-застібці навіть через 50 років вона не втрачає популярності. Стримана вишуканість та вінтажна естетика роблять цю сумку найбажанішою.

Розі Гантінгтон-Вайтлі. Photo: Instagram @rosiehw

Hermès Constance

Сумка Half Moon від The Row

У 2024 році сумки в естетиках "тиха розкіш" та "мінімалізм" продовжують бути найбажанішими. Найкраще їх представляють сестри Олсен у The Row. Сумка-півмісяць бренду втілює найголовніші бажання сучасних модниць: вона невелика, не має зайвих елементів та ідеально поєднується і з ошатними сукнями, і з повсякденними образами — наприклад, із джинсами та шкіряною курткою.

Кендалл Дженнер. Photo: Rachpoot/Bauer-Griffin

The Row Half Moon

The Row Half Moon

Сумка Bamboo 1947 від Gucci

У 1947 році через дефіцит шкіри Gucci представили колекцію з бамбука. Бренд переосмислив цей матеріал й представив сумку з бамбуковою ручкою. Нещодавно Алекса Чанг підтвердила, що це нова тенденція, яка заслуговує уваги, з'явившись у Лондоні з цією сумкою у поєднанні з темно-синім в'язаним светром, червоними штанами та лоферами.

Алекса Чанг. Photo: GC Images

Gucci Bamboo 1947

Сумка Arqué від Prada

Головним трендом серед сумок цієї осені буде сумка у формі півмісяця. Обирайте її — і не пожалкуєте. У моделі Arqué від Prada нам подобається позачасова вишуканість. Вона доступна у трьох кольорах, а серед зірок цю сумку обирає Емілі Ратаковскі.

Емілі Ратаковскі. Photo: Gotham

Prada – Arqué

Prada – Arqué

Сумка Manhattan від Saint Laurent by Anthony Vaccarello

Оскільки стримана розкіш тепер є головним мотивом у колекціях відомих брендів, Saint Laurent теж активно наслідують вишуканий мінімалізм 1990-х. Розкішна сумка Manhattan вже спокусила Карлу Бруні, Моніку Беллуччі та Гейлі Бібер.

Гейлі Бібер. Photo: GUMU / Saint Laurent

Saint Laurent Manhattan

Saint Laurent Manhattan

Стьобана сумка GO-14 від Louis Vuitton

З 2014 року ця сумка встигла стати візитівкою Louis Vuitton. Впізнаваність їй забезпечили стьобана шкіра, прямокутна форма та футуристичний логотип. Серед знаменитостей GO-14 вподобали британська акторка Шейла Атім, корейська модель Чон Хо Йон та австралійська актриса Кейт Бланшетт.

Louis Vuitton / @newjeans_official

Louis Vuitton GO-14

Louis Vuitton GO-14

Сумка Saddle від Dior

З цією сумкою, натхненою кінним спортом, не могла розлучитися Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто". Щосезону в Dior переосмислюють сумку Saddle, випускаючи її з різних матеріалів та з різними візерунками. Серед відомих модниць цю модель обирають Емілі Ратаковскі та Кендалл Дженнер.

Емілі Ратаковскі. Photo: Gotham

Dior Saddle

Dior Saddle

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE