До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 пляжні сумки, без яких не обійдеться це літо

Від класичних солом'яних до виготовлених із перфорованої сітки та шкіри. Цього літа є чотири головних пляжних сумки, які є настільки універсальними, що з ними можна піти й на шопінг, і на вечірку, і на пляж. Обирайте ту, яка найкраще личить.

Photo: Instagram @inesisaias
Photo: Instagram @inesisaias

Реклама

Полотняний або плетений шопер

Практичний та стильний шопер є одним з обов'язкових атрибутів будь-якого літа. Прихильниці смугастих версій можуть звернути увагу на яскравий шопер Gucci або модель у широку сіро-білу смужку MC2 Saint Barth. Однотонні Marni та Banzaii теж мають привабливий вигляд.

Photo: Instagram @lunaisabellaa
Photo: Instagram @lunaisabellaa

Приклади сумок у галереї:

<b>Gucci</b>

Солом'яна сумка зі шкіряними вставками

Солом'яна сумка посідає перше місце серед найбажаніших сумок на літо 2024, адже модниці створюють з нею "морські" образи для прогулянок містом, поєднуючи з вільними сукнями та біркенштоками. Додайте капелюх — і ви ніби вирушаєте на workation. Нам подобаються сумка Loewe з пальмового листя, солом'яна модель H&M та сумка із чорними вставками Jacquemus.

Photo: Instagram @mmequeenb
Photo: Instagram @mmequeenb

Приклади сумок у галереї:

<b>H&M</b>

Оверсайз-шопер у смужку

Коли місця завжди мало, потрібна сумка оверсайз. Наймоднішими для літа 2024 є смугасті різнобарвні моделі. Чорно-білий варіант Zara сподобається мінімалісткам, натомість за яскравим варто йти до Mango. Серед дизайнерських версій обираємо бежеву сумку з барвистими смужками See by Chloè та модель із логотипом Isabel Marant.

Photo: Instagram @manondevelder
Photo: Instagram @manondevelder

Приклади сумок у галереї:

<b>Zara</b>

Сітка

Сітка чи не найбільше асоціюється із морським сезоном, а особлива вона тим, що перехожі можуть побачити, що у вашій сумці — хоча також є моделі з підкладкою. Класичні сітки Enooso та червона Nannacay точно привернуть до себе увагу. Натомість якщо ви хочете, щоб ваші речі не ризикували випасти або бути побаченими, обирайте модель H&M на затяжках. Ідеальна сумка, що тримає форму, — Dragon Diffusion благородного коричневого кольору.

Photo: Instagram @lucypage_
Photo: Instagram @lucypage_

Приклади сумок у галереї:

<b>Enooso</b>

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.