До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 базових речей, з яких складається літній гардероб Кендалл Дженнер

Зірка реаліті-шоу The Kardashians та супермодель Кендалл Дженнер завжди має крутезний вигляд, і без зайвих зусиль, чи то відпочиває в Італії, чи то просто їздить у справах у Лос-Анджелесі. Нещодавно Дженнер розкрила секрет свого ідеального гардероба для літа. Вона поділилася улюбленими речами, які можна легко міксувати між собою, і розповіла, як їй вдається стильно вдягатися в повсякденному житті.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

"Мій стиль розвився з роками. Сьогодні я більше ціную комфорт і функціональність в одязі, — зізналася вона Vogue. — Цього сезону я просто хочу зручно почуватися".

Влітку ми проводимо багато часу на ногах, гуляючи містом, відвідуючи фестивалі чи просто відкриваючи для себе нові місця. Тому наявність зручного взуття — обов’язкова умова для створення літнього гардероба. Саме тому цього сезону Кендалл Дженнер робить ставку на стильні та зручні черевики в стилі вестерн. Але не поспішайте ховати свої балетки. "Я досі обожнюю тренд на балетки, — додає Дженнер. — Вони неймовірно зручні та роблять будь-який образ вишуканим".

Основою будь-якого гардероба є класичні та позачасові речі. У списку Кендалл — класична майка в рубчик від бренду Éterne та елегантні штани від The Row. Що стосується джинсів, Дженнер віддає перевагу вільнішим силуетам, але це не означає, що скінні чи обтислі джинси повністю втратили актуальність. "Я не думаю, що щось повністю виходить із моди, адже персональний стиль — це не про сліпе дотримання трендів, а про те, що вам більше личить, — пояснює Дженнер. — Серед моїх улюблених речей цієї весни — легкі жіночні сукні, мінімалістичні сандалі та великі сумки".

Гортайте нижче та дивіться ключові елементи ідеального капсульного гардероба для літа від Кендалл Дженнер.

ÉTERNE
ÉTERNE

THE ROW
THE ROW

MAISON MARGIELA
MAISON MARGIELA

ALL THAT REMAINS
ALL THAT REMAINS

ISABEL MARANT
ISABEL MARANT

ISABEL MARANT
ISABEL MARANT

MARNI
MARNI

COURRÈGES
COURRÈGES

KHAITE
KHAITE

KHAITE
KHAITE

MIU MIU
MIU MIU

THE ROW
THE ROW

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.