До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні міні-сукні в колекціях осінь-зима 2020/2021

Через карантин багато наречених вирішили призупинити плани щодо церемоній одруження. Так, одне з найочікуваніших весіль цього року, союз між Дженніфер Лопес і Алексом Родрігесом, перенесено на невизначений термін, а масштабна урочистість Наталії Водянової й Антуана Арно тепер відбудеться влітку 2021 року.

Анна Андрес і Давид Барокас, 2020

Попри те, що за класичними канонами весільної моди прийнято надягати в день свята довгу білу сукню, в сучасному суспільстві можна собі дозволити вибрати вбрання будь-якого відтінку, фасону і довжини. Так, Вікторія Бекхем для другого вінчального вбрання вибрала фіолетову сукню, а Поппі Делевінь пішла під вінець у квітковому образі. Щодо білих міні-суконь — це окремий вид любові. Дизайнери щосезону показують у своїх колекціях як мінімум одну коротку сукню для особливих випадків, яка допоможе вдало показати стрункі ноги нареченої. Крім того, білі міні-сукні можна надягти після свята ще не один раз.

Реклама
бело мини-платье 2020 фотоReem Acra

Не варто недооцінювати весільні міні-сукні, адже в них можна піти на офіційний розпис, надягти як весільне вбрання на урочистість в саду, чи й зовсім змінити довгий вінчальний образ і комфортно танцювати до ранку. У колекціях брендів сезону осінь-зима 2020/2021 представлені різноманітні варіації білих міні. Так, Reem Acra представили мереживні сукні-бюстьє зі шлейфами, Lelа Rose прикрасили спідницю об'ємним ніжними пір'ям, Oscar de la Renta показали сучасний варіант класичної пишної сукні довжини міні, а Galvan зробили ставку на елегантну сукню з шовку.

бело мини-платье 2020 фотоLela Rose
бело мини-платье 2020 фотоOscar de le Renta
бело мини-платье 2020 фотоGalvan

Vogue.ua зібрав 10 білих міні-суконь в колекціях брендів, які підійдуть для весільного вбрання нареченої — від ажурної сукні Tadashi Shoji до блискучого варіанту з рукавами-буфами Burberry.

<b>свадьба мини платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.