До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі кольорові весільні сукні знаменитостей

Безсумнівно, біла весільна сукня є синонімом класичного свята й одою шлюбним традиціям, проте частина наречених все ж віддає перевагу кольоровим весільним сукням. Наприклад, за індійськими звичаями, червоний колір символізує успіх і процвітання, а в Угорщині весільний образ має поєднувати в собі три різні відтінки й квітчасту вишивку. Нині ніщо не обмежує у виборі одягу на весілля. Дівчата вибирають рожеві, блакитні, фіолетові й чорні образи для весільного вбрання, створюють свої традиції та історію.

Девід і Вікторія Бекхеми, 1999

Серед знаменитостей також багато хто відійшов від класичних весільних канонів і вибрав кольорові вінчальні образи. Зокрема, Елізабет Тейлор вийшла заміж за Річарда Бертона в мідно-жовтій сукні, яку створила дизайнерка Ірен Шарафф, Вікторія Бекхем для другого вбрання вибрала фіолетову сукню Antonio Berardi, а Гвен Стефані пішла до вінця в ніжному образі Christian Dior. На цьому список знаменитостей не закінчується: Емілі Ратаковскі вдягла на весілля помаранчевий костюм Zara, а Поппі Делевінь обмінювалася обітницею любові та вірності у квітчастій шлюбній сукні Peter Dundas. Vogue.ua зібрав найкращі кольорові весільні сукні знаменитостей.

Реклама

<b>цветные платья знаменитостей</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.