До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 елегантних весільних суконь

У 2021 році тренд на елегантність лише посилить свої позиції у весільній моді. Чисті лінії, лаконічні фасони, мінімалістичний дизайн і ніжні хвилясті матеріали стануть головними складовими при виборі весільної сукні. Сучасні наречені дедалі частіше стали вибирати класичні силуети в мінімалістичному стилі, які будуть актуальними завжди. Так, Меган Маркл на своє весілля з принцом Гаррі в 2018 році надягла білосніжну шовкову сукню з відкритою лінією ключиць Givenchy. Зовсім іншу, але не менш елегантну весільну сукню надягла принцеса Євгенія. Наречена пішла під вінець у класичному вбранні з підкресленою лінією талії і пишною спідницею, дизайн якого розробили Пітер Пілотто і Крістофер Вос.

Viktor & Rolf Bridal весна-літо 2021

У весільних колекціях брендів весна-літо 2021 представлено великий вибір елегантних суконь — від мінімалістичних комбінацій до образів з відкритою спиною або мереживним ліфом. Попри нетрадиційний дизайн і елементи стилю панк-рок у весільних образах, в колекції Vivienne Westwood Bridal & Couture 2021 можна також зустріти елегантні і жіночні сукні зі щільного атласу у відтінку айворі. Тим часом, Galvan показали просту білу сукню з трендовим квадратним декольте, Elies Saab оспівали розкішну сукню з атласу з відкритими плечима, а Amsale прикрасили спинку вишуканою вишивкою. Vogue.ua зібрав 10 елегантних весільних суконь 2021 року.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.