До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон таємно одружився

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон таємно одружився зі своєю коханою Керрі Саймондс. Церемонія одруження відбулася 29 травня у Вестмінстерському соборі, а запросили на неї лише найближчих друзів і родичів пари. Всього весілля відвідало 30 осіб — максимально дозволена кількість гостей через карантинні обмеження в Англії.

Борис Джонсон зі своєю коханою Керрі Саймондс

За словами представника Даунінг-стріт, одруження відбулося в суботу вдень і мало вигляд "невеликої церемонії". Представник додав, що влітку 2022 року пара планує провести пишні врочистості із сім’єю та друзями. Медовий місяць вони також відклали. Нині Джонсон повернувся до виконання своїх професійних обов’язків. За останні 200 років він став першим британським прем’єр-міністром, що одружився під час перебування на посаді.

Реклама
Борис Джонсон зі своєю коханою Керрі Саймондс

Для Бориса Джонсона цей шлюб став третім, а ось Керрі Саймондс пішла до вінця вперше. Хоча римо-католицька церква займає жорстку позицію щодо розірвання шлюбів, вона може дозволити розлученим повторно одружитися, якщо попередні шлюби укладалися за межами римо-католицької церкви. Стосунки Джонсона й Саймондс тривають з 2019 року. У лютому 2019 року пара оголосила, що чекає на дитину, а у квітні в них народився хлопчик.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.