До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі весільні образи Ріти Ори

Співачка Ріта Ора та режисер Тайка Вайтіті одружилися у серпні 2022 року — і лише за рік опублікували офіційні фотографії. Розглядаємо весільні образи нареченої у всіх подробицях.

Реклама

"Вона зробила мені пропозицію, і я миттєво відповів "так", — розповідає режисер Тайка Вайтіті про те, як вони заручилися з Рітою Орою. Пара познайомилась у 2018-му під час барбекю, яке Вайтіті влаштував на власному подвір'ї у Лос-Анджелесі, а зустрічатися почали за три роки, коли знову перетнулися в Австралії під час знімань. Це важливе запитання Ріта Ора поставила під час їхнього спільного відпочинку — за кілька тижнів вони зіграли камерне весілля.

"Щодо процесу планування, то його не було: усю подію було придумано та реалізовано лише за два тижні. Там було приблизно вісім людей — лише близькі друзі та родина, а також батьки, які підключилися через зум", — розповідає Тайка, зазначивши, що особливо схвильованим був у момент, коли його найкращий друг Джермейн Клемент встигнув прилетіти до них на свято з Нової Зеландії.

Незважаючи на швидку підготовку, наречена мала розкішний вигляд — вона була вбрана у сукню Tom Ford і прикраси Lorraine Schwartz. "Том Форд — один із моїх улюблених дизайнерів усіх часів і улюблених людей загалом, — каже Ріта. — Тепер він один із моїх близьких друзів, я його обожнюю та щиро захоплююся. Вийти заміж у його сукні було моєю мрією. І оскільки подія не була запланована заздалегідь, я навіть не знала, чи буде щось у наявності. Я просто пішла до магазину Tom Ford і знайшла все, що мені було потрібно". З особливих деталей образу варто відзначити перли, в яких виходила заміж мама Ріти Ори, і браслет, який їй одягла на руку сестра Олена, коли вела її до вівтаря.

Цим відчуттям простоти була пронизана вся церемонія — ніякого спеціального кейтерингу та складних сервірувань столу. "Це був просто ще один наш день, тільки ми гарно одяглися, і все", — додає Ріта Ора. Її коханий, до речі, вибрав костюм Brunello Cucinelli. Після церемонії всі вирушили на звану вечерю до будинку їхнього друга Гая Осірі, де танцювали до ранку в оточенні близьких людей. Для неофіційної частини свята Ріта Ора встигла підготувати окремі образи — теж Tom Ford.

Фото: Jack Gorlin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.