До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек відзначили свою першу річницю весілля

Для багатьох союз Дженніфер Лопес і Бена Аффлека уособлює справжнє кохання. Коли пара підтвердила чутки про свої стосунки у 2021 році, шанувальники були більш ніж у захваті. Адже пара возз’єдналася майже за два десятиліття по тому, як вперше почала зустрічатися. 20 серпня вони відсвяткували свою першу річницю весілля — з цієї нагоди Лопес поділилася у соціальних мережах щирим привітання і кількома кадрами з їхнього свята.

"Двадцять років між мріями молодості і дорослим світом кохання та сім’ї принесли цьому шлюбу більше, ніж ми могли собі уявити", — написала тоді Лопес. За рік Дженніфер знову поділилася своїми думками про їхні стосунки, але цього разу в набагато більш креативному ключі. В інстаграмі вона опублікувала дві чарівні фотографії з весільної церемонії: на одній пара широко посміхається, а на іншій вони цілуються, коли небо освітлює феєрверк. У підписі до фото Лопес зазначила: "Сьогодні рік тому… Дорогий Бене, сиджу тут, дивлюся на свою каблучку, відчуваю себе приголомшеною. Мені хочеться співати. Як ми опинилися тут, без перемотування назад. Боже, це моє життя… Дженніфер". Це рядки однієї з пісень, які місіс Аффлек присвятила чоловікові, — Dear Ben Pt. II.

Реклама

Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека
Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Нагадаємо, що пишне весілля пройшло в маєтку Бена неподалік міста Саванна, штат Джорджія. Свято тривало усі вихідні, а наречена встигла змінити три сукні з колекції RalphLauren. Детальніше про образ нареченої читайте в нашому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.