До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

2 весільні сукні дочки Білла Гейтса

Минулими вихідними дочка мільярдера Білла Гейтса і його колишньої дружини Мелінди Гейтс Дженніфер вийшла заміж за наїзника Наєля Нассара. Весільні вихідні офіційно почалися в п’ятницю з ісламської церемонії одруження (Наєль Нассар — з походження єгиптянин), на якій були присутні тільки близькі родичі пари. Наступного дня пара влаштувала пишні врочистості для друзів і сім’ї в маєтку Гейтсів, на які витратили приблизно два мільйони доларів. Попри масштаб свята, вся увага гостей була прикута не тільки до ефектних декорацій, а й передусім до весільних суконь Дженніфер авторства Віри Вонг.

Весілля Дженніфер Гейтс і Наєля Нассара

Для офіційної церемонії Дженніфер вибрала кутюрне вбрання Vera Wang кольору слонової кістки: А-силует з аплікаціями з французького мережива макраме на корсеті, довгі рукави й струмлива спідниця з кремового італійського тюлю, а в руках лаконічний білий букет з конвалій. Доповнила образ довга фата з італійського тюлю того самого відтінку, прикрашена мереживом ручної роботи. "Працювати з Вірою і всією її командою було дуже приємно, вони втілили в життя сукню моєї мрії — каже Дженн. — Вона справжня легенда моди й еталон сильної жінки. У геть не юному віці Віра не побоялася піти за тим, до чого лежить душа, і кардинально змінила своє життя. Ще на першій зустрічі я зрозуміла, що потрапила в надійні руки". Тим часом наречений вибрав образ black tie: класичний смокінг Armani, чорні туфлі, біла сорочка, метелик і бутоньєрка з конвалій на вилозі.

Реклама
Весільний образ Дженніфер Гейтс
Весілля Дженніфер Гейтс і Наєля Нассара
Весілля Дженніфер Гейтс і Наєля Нассара

Після церемонії гості розташувалися в спеціальному тенті. Наречена перевдяглася в іншу кутюрну сукню Vera Wang. Цього разу Дженніфер одягнула делікатну сукню з квадратним викотом з тілесного тюлю, повністю вкриту ручною аплікацією з французького мережива макраме — від шлейок до шлейфа. Саме в цій сукні був перший танець молодого подружжя під композицію Yellow Lights, яку для них написав і виконав близький друг-музикант Гарі Гадсон, а також урочистий момент розрізання шестиярусного торта від Сильвії Вайншток з Laduré. "Нам хотілося, щоб після настільки емоційної церемонії гості змогли насолодитися частуваннями та гарненько повеселитися, — каже Дженн. — Вечір вийшов просто чудовим, сон наяву для нас обох!"

Весілля Дженніфер Гейтс і Наєля Нассара
Весілля Дженніфер Гейтс і Наєля Нассара
Весілля Дженніфер Гейтс і Наєля Нассара
Весільний образ Дженніфер Гейтс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.