До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі ідеї для весільного макіяжу цієї осені

Мабуть, другим за важливістю пунктом для кожної нареченої після вибору весільної сукні є гарний макіяж. Від стійкості тону, виду тіней, щільності губної помади і відтінку рум'ян залежить не лише настрій нареченої, але і загалом увесь весільний образ. У цьому сезоні в центрі уваги: ​​весільний макіяж в рожевих відтінках, золоті тіні, ефект легкого серпанку на повіках і акцент на губи. Для наречених, які в день весілля обирають природність — актуальне таке поняття, як макіяж "без макіяжу". Vogue.ua зібрав головні тренди макіяжу в колекціях дизайнерів осінь-зима 2020/2021 і показав, як ним скористатися на весіллі.

Tom Ford
Рожеві відтінки

Нейтральний рожевий відтінок на щоках і повіках — швидкий і простий спосіб зробити весільний макіяж свіжішим і сяючим, що особливо актуально в осінньо-зимовий період. Не варто боятися рожевої колірної гами на повіках, якщо правильно нанести ці відтінки, макіяж буде дуже ніжним і романтичним. Приклади весільного макіяжу в рожевих відтінках можна зустріти в колекціях: Tory Burch, Bora Aksu і Elisabetta Franchi.

Реклама
Tory Burch
Bora Aksu
Elisabetta Franchi
Золоті тіні

Акцент на очі в золотистій кольоровій гамі — головний фаворит серед брендів на модному подіумі. Пропонуємо взяти до уваги цей тренд і запастися гліттером, блискітками і тінями для створення ефекту "позолочених" очей. Щоб зробити весільний макіяж, можна взяти мерехтливу підводку і зобразити тонкі стрілки, як у Adeam, намалювати smoky-eyes кремовими тінями, надихнувшись макіяжем в колекції Christian Cowan, чи хаотично розкидати золоті відблиски на повіках, копіюючи образ The Blonds.

Christian Cowan
The Blonds
Adeam
Природна краса

З кожним роком тренд на натуральний макіяж набирає дедалі більшої популярності. Насправді, це справжнє мистецтво — зробити такий макіяж, щоб він був не помітним для оточуючих, і щоб було відчуття, ніби на шкірі немає косметики. Можна використовувати з десяток засобів, але шкіра повинна мати вигляд свіжої, чистої. Багато наречених надають перевагу саме такому "макіяжу без макіяжу" для створення якомога природнішого образу на весіллі. Значною перевагою такого макіяжу є те, що на очах не буде занадто багато косметики, а отже, не варто боятися, що вона осиплеться або потече у найвідповідальнішу мить.


Etro
Gucci
Alejandra Alonso Rojas
Легенький серпанок

Нареченим, які не готові до темних smoky-eyes на весіллі, радимо вибрати гідну альтернативу — ефект легкого серпанку на повіках. Такий макіяж буде досить виразним і водночас не надто зухвалим. З класичної кольорової палітри такого макіяжу варто обирати холодні сірі відтінки, або ж теплу коричневу гаму, залежно від типу шкіри й відтінку очей. Найкрасивіші димчасті макіяжі цієї осені представлені в колекціях Chanel, Alberta Ferretti і Givenchy.

Chanel
Alberta Ferretti
Givenchy
Червоні губи

Минуло вже понад сто років, а червона помада досі актуальна, ніби якийсь особливий символ жіночності. Візажисти часто використовують її у вечірньому, повсякденному і весільному макіяжах, комбінуючи ефектні губи з витонченими стрілками, а також з ледь нафарбованими очима чи густо профарбованими віями в стилі 1960-х років. Червона помада — завжди виклик суспільству, і щоб знизити градус пафосу та гламуру в весільному макіяжі, правильним рішенням буде акцент робити на губи, а очі тим часом виконати в "а-ля натурель". Вдалі приклади макіяжу з акцентом на губи дивіться в колекціях: Jil Sander, Ralph & Russo і Marc Jacobs.

Jil Sander
Ralph & Russo
Marc Jacobs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.