До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 весільних трендів сезону осінь-зима 2020/2021

Добіг кінця Тиждень весільної моди в Нью-Йорку і настав час розглянути тренди сезону осінь-зима 2020/2021. Цього разу дизайнери показали як романтичні образи з ніжного мережива, сукні, щедро розшиті квітковими аплікаціями, делікатним пір'ям і перлами, пишні спідниці з сітки і фатину, так і альтернативні вінчальні образи і мінімалістичні сукні, виконані в чистих кольорах і з правильними лініями. Vogue.ua пропонує поглянути на 10 головних трендів весільної моди.

Total White Bridal весна-літо 2020
Багатоярусні спідниці

Весільні сукні з пишними спідницями з десятків шарів ніжної сітки і фатину, що нагадують королівські бальні образи, наступної осені прикрасять тендітні фігури наречених. Багатоярусні спідниці з'явилися в колекціях багатьох брендів: Zuhair Murad з’єднали ряди сітки різних форм і розмірів, Oscar de la Renta пофантазували з кольором, а Monique Lhuillier перетворили весільні сукні на справжні витвори мистецтва: ніжні спідниці у них схожі на повітряне полотно з живих квітів.

Реклама

<b>многоярусные юбки</b>

Об'єм у рукавах

Модний тренд на об'ємні рукави дістався і до весільної моди. В колекції Monique Lhuillier повітряні рукави і опущена лінія плеча стали головними елементами образів. Тим часом Danielle Frankel додали до шовкової slip-dress напів прозорі пишні рукави, а в колекції Total White такі стали головною родзинкою короткої весільної сукні. Навіть в авангардній колекції Vera Wang знайшлося місце для чуттєвих і романтичних об'ємних деталей.

<b>объемные рукава</b>

Кейп

Дизайнери продовжують експерименти з весільною фатою – пропонують цікаві альтернативні варіанти. Наступного літа популярними стануть кейпи – гібрид фати і весільних накидок. Galia Lahav показали білосніжні лаконічні кейпи з маскулінною лінією плеча, Berta Bridal – напів прозорі моделі, оздоблені пір'ям і перлами, а Marchesa поєднали тренд на певну прозорість і об'ємні чоловічі плечі у своїй колекції. Тим часом Zuhair Murad і Tadashi Shoji з'єднали кейпи і весільні сукні в одне ціле.

<b>кейпы1</b>

Чисті кольори і лінії

Ідеальний крій, чисті кольори і витончені лінії – основа класичних весільних суконь у дусі Меган Маркл і Керолін Бессетт-Кеннеді. Мінімалістичні вінчальні образи ніколи не набриднуть і навіть через 50 років матимуть стильний вигляд на весільних фотографіях. Найцікавіші варіанти можна знайти в колекціях Amsale, Carolina Herrera, Total White, Lela Rose і Anne Barge.

<b>минимализм 11</b>

Банти

З року в рік у кожній весільній колекції дизайнерів присутні банти. І наступний сезон осінь-зима 2020/2021 не став винятком з правил. Carolina Herrera затягнули шовковим бантом на талії пишну сукню, Galia Lahav запропонували небанальний варіант весільного образу з асиметричними бантами на грудях, а Marchesa прикрасили сукню ніжним бантом, що спадає з плечей.

<b>банты 11</b>

Мереживні візерунки

Багато брендів у новому сезоні побудували весільні колекції на використанні тонкого мережива, ніжної вишивки і квіткових аплікацій. Розкішні рослинні візерунки прикрасили романтичну силуетну сукню Oscar de la Renta, Monique Lhuillier звернулися до великих принтів на пишних образах, а Berta додали до гіпюрової сукні весільну фату, щедро прикрашену мереживом.

<b>кружево и аппликации</b>

Альтернатива весільної сукні

Шанувальниці практичності тріумфують у новому сезоні, адже дизайнери крім мереживних образів з довгими шлейфами і пишних суконь, схожих на кремові торти, показали альтернативні версії весільних вбрань. Кількість лаконічних брючних ансамблів, комбінезонів з кейпами і білосніжних комплектів, що складаються зі спідниць і топа, значно збільшилася. Кожен з цих образів буде доречним не тільки під час весільної церемонії, але і в повсякденному житті.

<b>комбинезоны и брюки</b>

Смілива лінія декольте

Крихкість жіночої фігури, витончені ключиці і спокуслива лінія декольте ніколи не залишали нікого байдужим. Так і бренди в новому сезоні за допомогою глибоких V-подібних викотів проявляють свою любов до жінок. У колекції Galia Lahav з'явилися чуттєві весільні образи, Inbal Dror і Berta показали напів прозорі, щедро розшиті образи зі сміливими вирізами, а Marchesa врівноважили ефектний виріз романтичної сукні за допомогою квіткової вишивки.

<b>Глубокая линия декольте</b>

Перли і пір'я

Делікатний декор у вигляді ніжного пір'я і перлин різного діаметру наступного сезону прикрасить як елегантні урочисті вбрання, так і зухвалі мінісукні, чудові для весільної afterparty. Шукати незвичайні сукні з таким декором варто в колекціях Zuhair Murad, Amsale, Lela Rose, Vera Wang і Berta.

<b>жемчуг и перья</b>

Геть довгі сукні

Довжина міні з кожним сезоном завойовує все більше уваги наречених. Багато дівчат вибирають на другу частину весільного святкування саме коротку довжину, бо ж вона не сковує рухів і допомагає почуватися розслаблено. Бренди зауважили побажання дівчат і запропонували короткі весільні сукні. Oscar de la Renta показали пишну сукню-дзвіночок, Total White – сукню-піджак, а Viktor & Rolf – мереживне вбрання.

<b>мини-платья свадьба</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.