До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж для чоловіків: Chanel розширює лінійку чоловічої косметики

Chanel розширює свою колекцію косметики для чоловіків Boy de Chanel, призначену для брів, нігтів і шкіри обличчя.

У світі, де стиль заново винаходить себе і де гендер став гнучким, паризький модний Дім продовжує експериментувати з формулами, поповнюючи лінію чоловічого макіяжу, запущену в 2018 році. Очікується запуск трьох продуктів для макіяжу та одного засобу по догляду за шкірою. Останній — з мінімалістськими чистими лініями у фірмовому темно-синьому кольорі дому. Що треба знати про чоловічу косметику, читайте тут.

Реклама

До колекції увійдуть: зміцнюючий зволожуючий гель для захисту шкіри від зневоднення і щоденних зовнішніх подразників, ніжний консилер, який маскує наслідки недосипання; олівець для очей 3-в-1, щоб можна було повторити образ Джонні Деппа. Крім того, вийде два відтінки лаку для нігтів (натурального і чорного кольору). Нагадаємо, чоловічий манікюр набув популярності завдяки Марку Джейкобсу, Гаррі Стайлсу і Трою Сиваню.

Колекція буде доступною на сайті Chanel і у всіх бутиках марки з 1 серпня; в Україну нові засоби не приїдуть. Спойлер: готується ще один масштабний запуск Chanel у лінійці чоловічого макіяжу. Він відбудеться у жовтні — і буде підтриманий в Україні.

Correcteur Light, Boy de Chanel

За матеріалом vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.