До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловічий манікюр: поради зіркового майстра

Яким є чоловічий манікюр 2019 року, розповідає зірковий майстер з манікюру Мей Каваджірі.

Мей Каваджірі – зірка манікюру, 'most viral' манікюристка Instagram за версією порталу WWD. В її сторінки @nailsbymei – 200 тисяч читачів, вона працює за лаштунками модних шоу, включно з Tom Ford і Balenciaga, а в її портфоліо – роботи для Vogue Португалія і Vogue Японія. Серед її клієнтів – не лише дівчата, як-от сестри Хадід і Аріана Гранде, але і модні чоловіки, від Демни Гвасалія до Марка Джейкобса. Vogue.ua розпитав Мей про правила чоловічого манікюру (спойлер: їх немає) і про тренди сезону.

Реклама
Мей Каваджірі і Чарлі Дефранческо, @chardefrancesco

До Мей на манікюр ходить весь світський Нью-Йорк: Джонатан ван Несс – зірка реаліті-шоу Netflix Queer Eye, актор Томмі Дорфман, брат Белли і Джіджі, Анвар Хадід, музикант і продюсер Бенні Бланко. Ну і, звісно, Марк Джейкобс, який не скупиться на похвали Мей і постійно позначає її на світлинах.

Джонатан ван Несс, @jvn

Манікюр традиційно вважається жіночим привілеєм, але Мей каже, що зараз він – для всіх: "гетеросексуальних чоловіків і жінок, геїв, лесбіянок, для будь-якої статі".

@themarcjacobs

Довгий час панував стереотип: єдиний колір, дозволений для чоловічого манікюру, – чорний. Його носили рок-музиканти і чоловіки з арт-середовища, які хотіли епатувати публіку. Але Мей впевнена, що чорний – це old style. Вона каже, що зараз всі можуть носити будь-які барви і відтінки. "Кольорові, переливчасті, довгі, декоровані камінням, нейл-арт у педикюрі. Я не думаю, що це питання статі, – каже Мей. – Це питання моди".

@themarcjacobs

Роботи Мей для Марка Джейкобса можна розглядати нескінченно. "Обожнюю Марка, – каже Мей, – і його чисту пристрасть до творчості". Вони познайомилися через дизайнера Олімпію ле Тан, і з тих пір Марк є постійним клієнтом Каваджірі. Для Джейкобса Мей робить складні дизайни – це гелеві покриття. Крім того, манікюр на шоу Marc Jacobs весна-літо 2019 – теж справа рук Мей.

Манікюр на шоу Marc Jacobs @nailsbymei

Головний колір, який Мей радить спробувати чоловікам, – Baby Pink. І нагадує головні правила чоловічого манікюру: "Не обкусувати, стригти коротко, доглядати за кутикулою, наносити олію". Простіше простого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.