До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вуса Джуда Лоу зводять з розуму інтернет

Голлівудський серцеїд Джуд Лоу відростив розкішні вуса. Трансформація не залишилася непоміченою: користувачі мережі шаленіють та не можуть дати спокій волоссю над верхньою губою актора. В інтернеті знову з'явилося чимало прихильників думки, яка у 2023 році не є надто новою: вуса — це модно і сексуально.

Джуд Лоу на шоу The Tonight Show with Jimmy Fallon
Джуд Лоу на шоу The Tonight Show with Jimmy Fallon

Реклама

Однак у Джуда Лоу специфічний вид вусів. Поки молоді чоловіки, які протягом останніх декількох років відрощують собі вуса, вибирають тонкі та акуратні форми, скажімо, як у Бреда Пітта в "Безславних виродках", Лоу відростив товсті, широкі й пухнасті.

Це той вид вусів, який приходить лише з віком. У будь-якого парубка може бути красиве й підтягнуте тіло, що, звичайно, вражає. Але якщо він не народився ближче до середини минулого століття, є ймовірність, що минуть роки, перш ніж його вуса випромінюватимуть впевненість та мудрість, які виходять на передній план ближче до 50 років.

Джуд Лоу на шоу The Tonight Show with Jimmy Fallon
Джуд Лоу на шоу The Tonight Show with Jimmy Fallon

Але чому суспільство вважає волосся на обличчі ознакою безумовної сексуальності? Чому вуса завжди додають бали кожному чоловікові? У епоху, коли слово daddy перепрофілювалося з пошукового терміна на PornHub у вагому частину сучасної попкультури, доросліші чоловіки отримують шанс насолоджуватися життям по-новому. Це означає, що всі їхні характеристики — великі передпліччя, вроджена сила відкривати банки, і так, вуса — також вважаються сексуальними. Ці чоловіки викликають відчуття спокою та безпеки. А що як не це всі цінують у такі буремні часи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.