До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 чоловічих аксесуарів, які будуть популярні у 2022-му

З поверненням міжнародних показів і супровідних streetstyle-звітів починає вимальовуватися чітке уявлення, які тенденції домінуватимуть на вулицях у 2022 році. У цьому матеріалі розповідаємо про 11 чоловічих аксесуарів, які, безсумнівно, варто додати до власного гардероба найближчим часом.

Прикраси з перлів

За останні кілька місяців перли витіснили золоті й срібні ланцюжки та тріумфально прикрасили шиї, кисті й вуха багатьох знаменитостей. Судячи зі streetstyle-звітів, ця тенденція тільки набирає обертів: чоловіки охоче приміряють перлові нитки, сережки, каблучки й ​​браслети.

Реклама
Краватки

У міру того як світ просувається далі в "кролячу нору" чоловічої моди, йдучи від гіперграфічного вуличного одягу, у найближчому майбутньому ми побачимо більше образів з класичною краваткою. І йдеться не про формальний дрес-код: тепер цей аксесуар (у всіляких відтінках і формах) варто поєднувати із шортами, бомберами й навіть спідницями.

Бандани

Бандана регулярно то повертається в моду, то втрачає свою актуальність. У 2022 році вона знову буде на піку популярності. Зав’язуйте її на голові чи на шиї, або вибирайте будь-яку іншу стилізацію, яка припаде вам до душі, — у будь-якому разі універсальнішого й простішого в застосуванні аксесуара годі й шукати.

Годинники з прямокутним циферблатом

Знамениті Rolex і Patek Philippe як і раніше залишаються актуальними. Але за останній період можна було помітити, що вишукані, класичні моделі годинників стають знову популярними. У 2022 році ви побачите годинник з прямокутним циферблатом всюди. Зверніть увагу як Tyler, the Creator носить Cartier Tank або Crash — подібні моделі можуть вписатися у ваш гардероб легше, ніж може видатися на перший погляд.

Великі мішкуваті сумки

Невеликі поясні бананки зробили свою справу — збільшили популярність сумок серед чоловіків. Тепер сумка стала не просто стильним доповненням до образу, а й вельми функціональною річчю, куди можна вмістити все найпотрібніше. У 2022 році радимо поповнити колекцію аксесуарів великою мішкуватою моделлю.

В’язані панами

Як показав Анвар Гадід, немає нічого вигадливішого й чарівнішого, ніж яскрава вив’язана гачком панама. І що оригінальніша вона, то краща. Якщо в’язаний головний убір — не ваша історія, то альтернативним може стати варіант з яскравого вельвету.

Каблучки зі стразами

На краще це чи на гірше, але факт залишається фактом — мода 2000-х повертається. Відповідно, знову дедалі популярнішим стає все, що всипане стразами. Мабуть, не варто відразу кидатися у вир з головою й купувати розшиті камінням футболки. Але неодмінно варто звернути увагу на каблучки, декоровані великими мінералами або дрібними камінчиками.

Стильні пляшки для води

Якщо думаєте, що пляшка — це не аксесуар, то помиляєтеся. Великі пляшки з водою, подібні до термоса, можна побачити в руках знаменитостей частіше, ніж смартфон. Чи то віддасте перевагу ультрамодній пляшці улюбленого бренду, чи то виберете пляшку звичайного виробника, але яскравого кольору або з візерунком, — і вам захочеться носити її із собою всюди. Великим плюсом цієї історії є і те, що ви зможете завжди підтримувати водний баланс організму.

Ретро-оправи

В останні кілька сезонів багато чинників віщували повернення ретро-окулярів. Нарешті, на зміну спортивним моделям приходять протисонцеві окуляри в стилі 1970-х. Вибирайте варіанти з грубою оправою і великими кольоровими лінзами — що яскравіше, то краще.

Пояси в ковбойському стилі

Ковбойські мотиви в моді — це не новина. Час від часу дизайнери надихаються естетикою Дикого Заходу й представляють свої варіанти чобіт або курток з торочками. Цього разу в центрі уваги опинилися барвисті ремені з великими пряжками.

Кольорові шкарпетки

Тенденція на кольорові веселі шкарпетки не скидає обертів. І хоча всьому світу зовсім не обов’язково бачити, як усміхнений авокадо визирає з ваших черевиків, але на однотонні шкарпетки пастельних, землистих і навіть яскравих тонів точно варто звернути увагу.

Текст: Charlie Calver

За матеріалами gq.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.