До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній гардероб у стилі Tyler, The Creator

Приборкувач принтів, майстер пастельної палітри й просто ікона стилю музикант Tyler, The Creator упродовж останнього десятиліття навчав всіх нас, як мати ексцентричний і беззастережно крутий вигляд.

Tyler, the Creator style

Tyler, The Creator уперше увірвався у свідомість суспільства як один із засновників абсолютно надзвичайного альтернативного хіп-хоп-колективу Odd Future ще в середині нульових, до того як його дебютний сольний мікстейп Bastard вийшов у світ 2009 року. Від самого початку чи то була робота для Odd Future, чи сольний проєкт, своїм образом Тайлер різко контрастував з надмірною, розкішною естетикою хіп-хопу того часу.

Реклама
Tyler, the Creator style

Порівнюючи зі своїми колегами, Тайлер Оконма ніколи не вдягався в дизайнерські лейбли класу люкс. Замість цього він тією чи іншою мірою був вірним скейт-культурі. Він завжди вибирав сміливі відтінки, і принти переважали в його гардеробі: чи то горошок, чи то карта або смужка — він носив усе. Тайлеру вдалося нормалізувати нову форму самовираження через одяг і зіграти вирішальну роль у руйнуванні стереотипів, пов’язаних із зовнішнім виглядом реперів.

Tyler, the Creator style

Стиль Тайлера був досить постійним упродовж усього його кар’єрного розквіту. Поряд зі своєю музичною кар’єрою Тайлер створив модний бренд Golf le Fleur. Завдяки співпраці з модними важкоатлетами Vans і Lacoste образ і бачення Тайлера поступово перетворювалися й відходили від класичного сприйняття скейтерського стилю. Він почав вибирати охайніші речі, і часто звертався до пастельної гами — унаслідок уся колірна палітра Golf le Fleur стала подібною до крамнички з морозивом.

Tyler, the Creator style

За останні кілька років стиль Тайлера змінився разом з його звучанням — він став власником одного з найунікальніших гардеробів у всьому світі завдяки елегантному погляду на стиль преппі, який він фільтрує через призму своєї давньої пристрасті до химерних елементів скейт-культури.

Tyler, the Creator style

Найкраще в стилі Тайлера — це те, що створюється враження тотальної гармонії людини й одягу. Він схильний дотримувати певного вектора у виборі речей, які, як він знає, завжди йому пасують: круті головні убори, витончені аксесуари, чиста біла футболка, ідеально вкорочені штани й statement взуття.

Tyler, the Creator style

Чи то образ охайного скейтера, чи то розкішного дідуся або зухвалого Тедді Боя — кожен його образ стоїть на одних і тих самих наріжних каменях: калейдоскопічному й дивовижному підході, і завжди з елементом абсурду.

Tyler, the Creator style

<b>tyler stuff</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.