До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

A$AP Rocky засвідчує, що костюми й перли — виграшна комбінація

Повісьте цей портрет A$AP Rocky в музеї і назвіть його "Хлопець з перловим намистом". Американський репер відвідав прем’єру свого нового документального фільму "Стокгольмський синдром" (Stockholm Syndrome) на кінофестивалі "Трайбека" в Нью-Йорку, де він засвідчив, що костюми й перли — справжня виграшна комбінація.

A$AP Rocky на кинофестивале A$AP Rocky на кінофестивалі "Трайбека" в Нью-Йорку, 2021

A$AP Rocky закцентував свій чорний двобортний костюм Celine ниткою білих перлів на шиї. Намисто поверх краватки миттєво надало його ідеальній двійці додаткової елегантності. Звісно, Ракіму Маєрсу не звикати до сміливих аксесуарів — він носив усе, від шовкових хусток до вікторіанських чокерів, але ці перли — прекрасний приклад вишуканої і виразної стилізації. Також репер додав інших аксесуарів — перлову каблучку й сережки.

Реклама
A$AP Rocky на кинофестивале A$AP Rocky на кінофестивалі "Трайбека" в Нью-Йорку, 2021

Перли здебільшого асоціюються з буржуазними дамами або елегантними бабусями. Але Роккі вдалося зробити вишуканий виріб знову модним і навіть до певної міри елементом must have у чоловічому гардеробі. Зокрема, Янг Таг, Гаррі Стайлс та інші зірки теж стали шанувальниками перлів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.