До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 стильних поло, як у Девіда Бекхема

Трикотажні сорочки поло посіли центральне місце у багатьох колекціях сезону весна-літо 2021. І якщо ви досі не придбали собі кілька або не знаєте, як їх носити, подивіться на Девіда Бекхема. Адже він точно знає, як одягнутися стильно.

Дэвид Бекхэм в Нью-Йорке, 2021Девід Бекхем у Нью-Йорку, 2021

Сорочки поло, що вирізняються м'яким коміром, невеликим V-подібним вирізом і рядом гудзиків, ще в 1960-і переформатувалися з простої спортивної уніформи в найпопулярнішу річ побуту багатьох чоловіків. З легкої руки дизайнерів універсальна теніска була переосмислена і знайшла всілякі варіації — від подовжених варіантів з бавовни до приталених трикотажних і об'ємних моделей зі спущеною лінією плечей.

Реклама

Поло займає почесне місце в чоловічій моді завдяки своїй універсальності. Таку сорочку можна надягти з шортами для прогулянки на вихідних, з джинсами для походу в бар, з костюмом на весілля, не кажучи вже про ділові зустрічі в Zoom.

<b>David_Beckham_Polo_Shirt</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.